TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα για απαντήσεις από την Κροατία του Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει γκολ της Κροατίας απέναντι στην Ολλανδία στο Nations League | 14 Ιουνίου 2023
Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει γκολ της Κροατίας απέναντι στην Ολλανδία στο Nations League | 14 Ιουνίου 2023 @2023 PATRICK POST/AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις επιλογές διπλασιασμού κάνει από το πρόγραμμα της Κυριακής ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι απουσίες, ακόμη κι αν σε λένε Κροατία! Η ομάδα του Μόντριτς ηττήθηκε εντός από την Τουρκία, αγχώθηκε λίγο και πρέπει να διορθώσει το λάθος αυτό με μια νίκη σήμερα στην Ουαλία, ώστε να κλειδώσει την πρόκριση. Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα από την Πέμπτη, τα προβλήματα παραμένουν για τον Ντάλιτς, απλά σε αυτές τις περιπτώσεις, μετά από ένα κακό αποτέλεσμα, οι μεγάλες ομάδες βγάζουν αντίδραση. Δεν τίθεται θέμα υποτίμησης των Ουαλών, απλά περιμένουμε να "μιλήσουν" οι προσωπικότητες της "Χρβάτσκα".

Ο Κβαρατσκέλια και η απογοήτευση της Κύπρου

Έχει βγάλει μια φουρνιά εξαιρετικών παικτών η Γεωργία, αυτό έχει δώσει μια ώθηση και στην εθνική ομάδα, η προσπάθεια σε όμιλο με Ισπανία, Σκωτία και Νορβηγία είναι δύσκολη, αλλά κρίνεται θετική. Η αναμέτρηση με την Κύπρο μπορεί να αποφέρει 3 βαθμούς, οι Κύπριοι απογοητεύουν, μετρούν 5 σερί ήττες με τέρματα 18-2, ο Κετσπάγια περιμένει απλώς να τελειώσει αυτή η μαρτυρική διαδικασία των προκριματικών.

H Ανδόρα δεν μπορεί να απειλήσει την Ρουμανία

Προσπαθεί να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια η εθνική ομάδα της Ρουμανίας, μια χώρα με παράδοση που όμως τα τελευταία χρόνια αδυνατεί να κάνει αισθητή την παρουσία της. Της λείπουν τα μεγάλα αστέρια, δεν έχει το σημείο αναφοράς, αυτό φάνηκε και στο 0-0 στην Λευκορωσία, όπου είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να την μετουσιώσει σε γκολ. Λογικά σήμερα με την Ανδόρα η αποστολή της είναι πιο εύκολη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στα δύσκολα οι προσωπικότητες μπορούν να σηκώσουν το βάρος και αυτό απαιτείται σήμερα από την Κροατία για να φύγει νικήτρια από την Ουαλία. Μπορεί να το κάνει το διπλό σε αποδόσεις 2 και πάνω έχει αξία.

Η Γεωργία μπορεί να εκμεταλλευτεί την απογοήτευση των Κυπρίων, ο άσος πληρώνει ελάχιστα, να βρουν ένα γκολ οι φιλοξενούμενοι προσφέρεται σε υψηλή απόδοση.

Η Ρουμανία είναι καλύτερη ομάδα από την Ανδόρα, η οποία θα παίξει κλειστά, δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, θα επιλέξουμε 2-3 γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γεωργία – Κύπρος: Goal/Goal (απόδοση 2.30), 16:00
  • Ουαλία – Κροατία: 2 (απόδοση 2.05), 21:45
  • Ρουμανία – Ανδόρα: 2-3 γκολ (απόδοση 2.10), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ