TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα αποδείξεων για τον Αμπέλ, στοίχημα στο 2.27

Coach Abel Ferreira of Brazil's Palmeiras plays the ball during a Copa Libertadores Group C soccer match against Paraguay's Cerro Porteno at General Pablo Rojas stadium in Asuncion, Paraguay, Wednesday, May 24, 2023. (AP Photo/Jorge Saenz)
Coach Abel Ferreira of Brazil's Palmeiras plays the ball during a Copa Libertadores Group C soccer match against Paraguay's Cerro Porteno at General Pablo Rojas stadium in Asuncion, Paraguay, Wednesday, May 24, 2023. (AP Photo/Jorge Saenz) © 2023 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Την ώρα που το όνομα του Αμπέλ Φερέιρα παίζει δυνατά για το Κατάρ, ο τεχνικός της Παλμέιρας καλείται να τελειώσει τη δουλειά στο Brasileirao. Δύσκολο το ματς με τη Φορταλέζα που ψάχνει εναγωνίως μια νίκη. Ποντάρισμα στο 2.27.

Το φετινό Brasileirao είναι από τα πιο συναρπαστικά των τελευταίων δεκαετιών, δεν σηκώνει κουβέντα αυτό. Η Μποταφόγκο παρότι έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο σε μεγάλη διάρκεια του πρωταθλήματος, έχει πάθει blackout, έμεινε από ενέργεια, χρειάστηκε να αλλάξει αρκετούς προπονητές μετά από την απομάκρυνση του Λουίς Κάστρο που μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία. Η Παλμέιρας αυτή τη στιγμή έστω και χωρίς να μας θαμπώσει με την ομορφιά της είναι πλέον στην κορυφή και στο +1 από την Μπότα και τώρα πάνε στα ίσια, καθώς δεν έχει καμία ματς παραπάνω ή λιγότερο.

Η Βερντάο έχει αποδείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη και μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Εντυπωσιακό το ντεμαράζ και την ίδια ώρα το όνομα του Αμπέλ Φερέιρα παίζει δυνατά για το Κατάρ, αφού θέλουν να τον κάνουν έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές στον κόσμο. Έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα, έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η απόφασή του, αφού στη Βραζιλία έχει χτίσει ένα γερό οικοδόμημα. Πήρε ανάσες στη διακοπή και πάει με φουλ δυνάμεις τώρα για τον τερματισμό.

Η Φορταλέζα έδωσε μεσοβδόμαδα εξ αναβολής ματς με την Μποταφόγκο και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Ήταν από τις καλές εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα, προσπάθησε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να δημιουργήσει περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ, αλλά στο τέλος δεν είχε το απαιτούμενο καθαρό μυαλό και ισοφαρίστηκε. Ήταν πιο επιθετική, είχε εκλάμψεις, αλλά και λάθη στην άμυνα. Αυτό ήταν το ένατο ματς στη σειρά που δεν κερδίζει, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο δια ταύτα, το Καστελάο είναι δύσκολη έδρα, αλλά έχει χάσει δυναμική τελευταία, η Φορταλέζα δείχνει να έχει αδειάσει μετά την απώλεια του Copa Sudamericana, ενώ και ο κόσμος έχει απογοητευτεί. Τη σεζόν δεν την έχει σώσει, μαθηματικά κινδυνεύει (πέφτουν οι 4 τελευταίοι), οπότε δεν έχει εξασφαλίσει και το Sudamericana (12η θέση το τελευταίο εισιτήριο) της επόμενης σεζόν.

Επικρατεί χαλάρωση, κατήφεια, κάτι από όλα και ο Βοϊβόδα δεν μπορεί να ξεμπλοκάρει τους παίκτες του, αν και με την Μποταφόγκο ήταν καλοί, ας μην γελιόμαστε δεν μπορεί να κινδυνέψει αυτή η ομάδα με υποβιβασμό. Το κίνητρο είναι σαφέστατα μεγαλύτερο για την Παλμέιρας, που με τρίποντο πλησιάζει και άλλο στον τίτλο, αφήνοντας πίσω μια απαιτητική έδρα. Εποχικές οι τιμές του διπλού, θα κάνουμε τα στραβά μάτια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φορταλέζα - Παλμέιρας: 2 (απόδοση 2.27), 23:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ