TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα αντίδρασης για την Μπόκα

Ο Ντάριο Μπενεντέτο πανηγυρίζει γκολ της Μπόκα κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στο Μπομπονέρα για τη Liga Profesional
Ο Ντάριο Μπενεντέτο © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Μπόκα Τζούνιορς φιλοξενεί την Ινστιτούτο Κόρδοβα την ώρα που ψάχνει αντίδραση μετά από την οδυνηρή ήττα από την Μπάνφιλντ. Ποντάρισμα στο 1.86.

Για την όγδοη αγωνιστική της Liga Profesional η Μπόκα Τζούνιορς κοντράρεται με την Ινστιτούτο Κόρδοβα στο Μπουένος Άιρες. Μ’ ένα μεγάλο "πρέπει" μπαίνει στο ματς η γηπεδούχος. Δεν έχει ανεβάσει ακόμα τις στροφές, δεν έχει βρει απόλυτα τα πατήματά της, αλλά αυτό οφείλεται σαφώς και στα πολλά αγωνιστικά θέματα που είχε να διαχειριστεί από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Ντιφένσα πριν δύο αγωνιστικές και κόλλησε στο 0-0, ακόμα πιο μούσκεμα όμως τα έκανε στο εκτός έδρας ματς με την Μπάνφιλντ που έχασε 1-0. Δεν ήταν από τις καλές μέρες στη δουλειά και δεν άξιζε ομολογουμένως κάτι καλύτερο. Βρίσκεται στην ένατη θέση και απέχει 5 βαθμούς από την πρωτοπόρο Σαν Λορέντζο. Με τρεις αλλαγές θα πάει σήμερα ο Ιμπάρα, ο οποίος απουσίασε από την προπόνηση της Πέμπτης για να κάνει εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν τελικά καθαρές μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Η Ινστιτούτο είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, έχει συγκεντρώσει έναν βαθμό λιγότερο από την Μπόκα. Δεν χάνει εδώ και τρία ματς και μετράει δύο σερί ισοπαλίες (αμφότερες με γκολ). Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 1-1 εντός έδρας με την Ατλέτικο Τουκουμάν. Μαχητική, προηγήθηκε κιόλας στο 27’, αλλά από το 43’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, κάτι που έδωσε μέτρα στην αντίπαλο και έφερε την ισοφάριση στο 68’. Μεγάλη ανυπομονησία για το μεγάλο ραντεβού με την Μπόκα ύστερα από σχεδόν δύο δεκαετίες. Πάει στο ματς με δύο σημαντικές απουσίες στην άμυνα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόκα έχει ρίξει πολλή δουλειά για το σημερινό ματς ώστε να αντιδράσει και να επιστρέψουν τα χαμόγελα, ο Ιμπάρα έχει μάθει στις απουσίες, αλλά στο επιθετικό κομμάτι αυτές έχουν μειωθεί αισθητά. Θα πάει απόψε με Λανγκόνι, Μπενεντέτο και Βίγια στην αιχμή του δόρατος. Το Μπομπονέρα θα είναι sold out. Το ματς θέλει προσοχή, η Ινστιτούτο είναι μαχητική ομάδα, αλλά το Μπομπονέρα για τα δεδομένα της είναι ζόρικη έδρα. Έχει την κλάση η Μπόκα για να πάρει το ματς και να επιστρέψει στις νίκες. Στο 1.86 κατά μέσο όρο ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Ινστιτούτο: 1 (απόδοση 1.86), 00:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ