ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα αντίδρασης για την Μπόκα Τζούνιορς

Ο Σεμπάστιαν Βίγια και ο Άαρον Μολίνας της Μπόκα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ σε ματς για το Copa de la Liga
Ο Σεμπάστιαν Βίγια και ο Άαρον Μολίνας της Μπόκα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ © 2022 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Βέλεζ Σάρσφιλντ και Μπόκα Τζούνιορς κοντράρονται στο Αμαλφιτάνι με στόχο την επιστροφή στις νίκες εν μέσω υποχρεώσεων στο Copa Libertadores. Υπάρχουν δεδομένα για το 2.53.

Η Μπόκα Τζούνιορς δεν θα έχει θέματα στον όμιλο που βρίσκεται στο Copa de la Liga για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Για την ώρα μετά από 8 ματς είναι πρωτοπόρος με 15 βαθμούς μαζί με Σεντράλ Κόρδοβα και Γοδόι Κρουζ. Ο στόχος είναι άλλος, δεν είναι η κατάκτηση του τροπαίου, αλλά το Copa Libertadores, έχει μετατραπεί σε εμμονή το έβδομο ώστε να ισοφαρίσει την Ιντεπεντιέντε.

Η πρεμιέρα όμως στη φάση των ομίλων στο Κάλι της Κολομβίας κόντρα στη Ντεπορτίβο δεν ήταν θετική, έχασε 2-0 χωρίς να πείσει ιδιαίτερα και ο Μπατάλια καλείται να βρει τρόπο πώς θα γυρίσει ο διακόπτης, αφού η ομάδα του έκανε δεύτερο σερί μέτριο ματς που δεν πρόσεξε ανασταλτικά.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πριν τη διακοπή η Μπόκα είχε κερδίσει στο Superclasico τη Ρίβερ με 1-0 στο Μονουμεντάλ. Με ροτέισον θα πάει στο αποψινό ματς στο Αμαλφιτάνι κόντρα στη Βέλεζ. Ακολουθεί βλέπετε το εντός έδρας ματς με την Όλγουεϊς Ρέντι από τη Βολιβία.

Ο Μπατάλια θα κάνει γερό ροτέισον ωστόσο η ενδεκάδα του θα είναι καλή, θα έχει στην αιχμή του δόρατος τον ταλαντούχο Σεμπάστιαν Βίγια και τον νεαρό Λουίς Βάσκες, ενώ στη μεσαία γραμμή ξεχωρίζει ο Άαρον Μολίνας. Ο εκρηκτικός Μάρκος Ρόχο θα παίξει κανονικά, αφού για τις διεθνείς διοργανώσεις είναι τιμωρημένος, ο Αντβίνκουλα θα είναι ο μόνος βασικός που θα αγωνιστεί στην άμυνα.

Η Βέλεζ δεν είναι στα καλύτερά της, έχει ξεκινήσει στραβά το πρωτάθλημα και μετράει μόλις δύο νίκες στο Copa de la Liga και μια νίκη στο Κύπελλο. Ο Πελεγκρίνο παραιτήθηκε και η ομάδα πορεύεται με υπηρεσιακό προπονητή. Την προηγούμενη αγωνιστική υπέταξαν τη Λανούς οι οικοδεσπότες, αλλά το τελικό 3-1 δεν λέει και πολλά, ούτε ότι άλλαξε η κατάσταση, αφού η Λανούς είναι από τις ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας. Στην πρεμιέρα του Copa Libertadores ήταν λίγη και αποδείχθηκε η σκληρή αλήθεια, το 4-1 από την Εστουδιάντες μιλάει από μόνο του. Η γηπεδούχος θα κάνει και αυτή ροτέισον απόψε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες έχουν το μυαλό στα μεσοβδόμαδα ματς του Copa Libertadores. Η Βέλεζ έχει και ζόρικο ματς εντός με την Μπραγκαντίνο. Και οι δύο θα κάνουν ροτέισον, ωστόσο η Μπόκα με την ενδεκάδα που έχει θα είναι η πιο ποιοτική ομάδα του ζευγαριού. Η οικοδέσποινα πείθει εξάλλου και το ματς με τους Βραζιλιάνους που ακολουθεί είναι πολύ πιο σημαντικό. Πέρσι σ’ αυτή την έδρα στο ένα ματς η Μπόκα έχασε 2-0, ωστόσο στο άλλο επικράτησε με το εμφατικό 7-1. Μόλις μια νίκη μετράει την τελευταία πενταετία κόντρα στους Σενέισες η Βέλεζ. Στις τιμές που κυκλοφορεί το διπλό στο 2.53 δεν είναι τόσο αδιάφορη τιμή βάσει των ενδεκάδων που θα παρατάξουν και οι δύο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέλεζ - Μπόκα: 2 (απόδοση 2.53), 03:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ