TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα ανάκαμψης για τη Νιούελς του Χάιντζε σε απόδοση 2.05

Ο Γκαμπριέλ Χάιντζε στον πάγκο της Νιούελς σε αναμέτρηση για το Copa Sudamericana κόντρα στην Αουντάξ Ιταλιάνο
Ο Γκαμπριέλ Χάιντζε © 2023 ESTEBAN FELIX/ASSOCIATED PRESS

Η Νιούελς κοντράρεται στο Κολόσο με την Άρσεναλ Σαραντί των πολλών προβλημάτων σε μια περίοδο που η ομάδα του Χάιντζε ψάχνει επιστροφή στις νίκες. Ποντάρισμα στο 2.05.

Η Νιούελς προσπαθεί να ανέβει, να βελτιωθεί και να στρώσει την κατάσταση στο πρωτάθλημα, ναι μεν έκανε κάποιες στραβές εμφανίσεις, ωστόσο τελευταία δείχνει να ρολάρει και να σηκώνει ανάστημα. Χωρίς νίκη εδώ και τέσσερα ματς (0-2-2) για το πρωτάθλημα, ωστόσο έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις και δείχνει πως μπορεί να διορθώσει την κατάσταση.

Ήταν καλή στο ματς με την Τίγκρε (2-2), αρκετά επιθετική, έβγαλε χαρακτήρα, αλλά την πρόδωσε η άμυνά της. Με πολλά παράπονα από πλευράς Χάιντζε τελείωσε το ματς για τη διαιτησία, αλλά όλοι πλέον επικεντρώνονται στο αποψινό ματς στο Κολόσο. Έτσι και αλλιώς στο Μαρσέλο Αλμπέρτο Μπιέλσα παρουσιάζει μια τελείως διαφορετική εικόνα η ομάδα, μάλιστα στα επτά τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχει χάσει μόλις φορά και η ήττα αυτή ήταν από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το τάιμινγκ και ο αντίπαλος είναι ό,τι πρέπει για να επιστρέψει στις νίκες η Νιούελς. Η Άρσεναλ Σαραντί μετράει τρεις ήττες στη σειρά, είναι χωρίς ψυχολογία, πάει με απουσίες, είναι το φαβορί για τον υποβιβασμό και πάει στο Ροσάριο με υπηρεσιακό τεχνικό. Δεν πείθει ως ομάδα, έχει και θέματα στο γκολ. Εύκολα ή δύσκολα μπορεί να έρθει η νίκη για τη Νιούελς. Δύσκολα να ξεφύγει το σκορ. Στον διπλασιασμό το combo με το under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούελς - Άρσεναλ Σαραντί: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.05), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ