TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ολοκληρώνει θριαμβευτικά τον όμιλο η Αυστρία

Ο Κόνραντ Λάιμερ πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Αυστρίας
Ο Κόνραντ Λάιμερ πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Αυστρίας 2023 AP PHOTO/FLORIAN SCHROETTER

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με τα προκριματικά του Euro2024 και ποντάρει σε δύο δυνατά στοιχήματα.

Η Αυστρία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro2024 και στο Ταλίν θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει με νίκη την πορεία της στον 6ο όμιλο κόντρα στην Εσθονία.

Ζάμπιτσερ και Αρναούτοβιτς οδηγούν την Αυστρία σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση και θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για προσπέρασμα του Βελγίου και κατάκτηση της πρωτιάς στο γκρουπ.

Aντίπαλός τους η Εσθονία η οποία δεν έχει νίκη, έχει μόλις 1 βαθμό και έχει σκοράρει μόλις 2 φορές, έχοντας παθητικό 18 τερμάτων.

Η γνωστή… συνταγή των Σκωτσέζων

Σκληρό παιχνίδι αναμένεται στην Τιφλίδα, όπου η Γεωργία υποδέχεται τη Σκωτία για τον 1ο όμιλο. Οι Σκωτσέζοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση. Οι Γεωργιανοί έδειξαν πολύ καλά στοιχεία κόντρα στην Κύπρο την οποία φιλοδώρησαν με 4 γκολ.

Με εξαίρεση το 1-7 απ’ την Ισπανία, η παρέα του Κβαρατσκέλια πάλεψε όλα τα παιχνίδια. Βελτιώνεται συνεχώς με στόχο τα playoffs του Μαρτίου, όπου θα κυνηγήσει την πολυπόθητη πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πετύχουν μία μεγάλη νίκη επί ενός μεγάλου ονόματος. Απ’ την άλλη οι Σκωτσέζοι έχουν δεχθεί μονάχα 3 γκολ σε αυτή την προκριματική φάση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αυστρία είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και θα προσπαθήσει να φτάσει σε αυτή με εμφατικό τρόπο. Η Εσθονία δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες, αλλά μπορεί να… συνεισφέρει σε ένα ανοικτό ματς.

Στη Γλασκώβη, οι Σκωτσέζοι είχαν επικρατήσει με 2-0 της Γεωργίας, όλες οι αναμετρήσεις τους στον όμιλο κινήθηκαν μεταξύ 2 και 3 τερμάτων, κάτι αντίστοιχο αναμένουμε και στο σημερινό παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εσθονία - Αυστρία: 2 + over 3,5 (απόδοση 3.05), 19:00
  • Γεωργία - Σκωτία: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 19:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ