BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ολλανδία – Ελλάδα με κάρτες και ειδικά στο 3.00

Προγνωστικά στοιχήματος: Ολλανδία – Ελλάδα με κάρτες και ειδικά στο 3.00
@2023 PETER DEJONG/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την αναμέτρηση της Ελλάδας στο Phillips Stadion κόντρα στην Ολλανδία.

Μπαίνουμε και επισήμως σε ρυθμούς προκριματικών για το EURO 2024 και η Εθνική έχει ένα δύσκολο έργο κόντρα στην Ολλανδία (21:45 ALPHA, NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24) εκτός έδρας.

Οι οράνιε δεν είναι σε καλό φεγγάρι το 2023, χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι σαν ομάδα και σαν σχολή δεν έχουν ποιότητα, κάθε άλλο. Η φιναλίστ του Μουντιάλ του 2010 έχει δώσει συνολικά τέσσερις αναμετρήσεις μέσα στο 2023, μετρώντας μόλις μία νίκη κόντρα στο αδύναμο Γιβραλτάρ (3-0). Ο Ρόναλντ Κούμαν φαίνεται δεν έχει βοηθήσει προς ώρας την ομάδα του, μιας και παρά την όποια επιθετική βελτίωση, αμυντικά υπάρχει πρόβλημα.

Η λογική λέει πως η Ολλανδία θα παίξει επιθετικά και σε υψηλό ρυθμό, με σκοπό να ελέγξει πλήρως το παιχνίδι. Μιλάμε μία ομάδα που εκ φύσεως θέλει να έχει την κατοχή, ενώ επιλέγει να κινηθεί γρήγορα όποτε βρει κενούς χώρους. Αμυντικά, βέβαια, έχει πολλά κενά, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως μετρά ήδη επτά γκολ στα τελευταία δυο παιχνίδια της.

Η Ελλάδα ναι μεν έχασε στη Γαλλία, όμως για να γίνει αυτό χρειάστηκε ένα πέναλτι και μια αποβολή. Παρά τη συνολικά μέτρια εμφάνιση της, θα μπορούσε να κλέψει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, κυρίως λόγω του πλάνου που ακολουθούσε. Η μέχρι τώρα παρουσία της στα προκριματικά είναι θετική, γι’ αυτό και έχει μπει στη συζήτηση για το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου για την τελική φάση.

Τακτικά περιμένουμε να δούμε μία ανάλογη εικόνα με το παιχνίδι στο Παρίσι. Ο αντίπαλος εξάλλου δεν αφήνει περιθώρια με την επίθεση του, οπότε βασικός στόχος είναι να περιορίσουν οι Έλληνες τους χώρους, συνεπώς περιμένουμε κλειστή άμυνα και αρκετή πίεση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσει να κρατήσει την μπάλα και να διεκδικήσει την κατοχή. Επιθετικά, βασική στόχευση είναι οι αντεπιθέσεις, ειδικά αν ο αντίπαλος παρασυρθεί ψηλά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ολλανδία αγωνίζεται με τέτοιο τρόπο που παρασύρει τον αντίπαλο, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να θέλει να ανακόψει τον όποιο ρυθμό. Ο εύκολος τρόπος για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι τα φάουλ, ενώ στα τελευταία δύο παιχνίδια η Ελλάδα κάνει αρκετά φάουλ και δέχεται κάρτες (4 με Ιρλανδία, 5 με Γαλλία). Υπάρχει αξία, λοιπόν, στην επιλογή να έχει η Ελλάδα Over 2.5 κάρτες, μια επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Έχουμε και ένα δεύτερο σημείο από τα ειδικά παικτών. Η Ολλανδία παίζει με τέτοιο τρόπο επιθετικά, με αποτέλεσμα να έχουν ενεργό ρόλο και τα πλάγια μπακ. Ένα από αυτά είναι ο Ντάμφρις, ο οποίος ανεβαίνει συχνά, τόσο με την Ίντερ, όσο και με το εθνόσημο, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αρκετά φορμαρισμένος. H επιλογή να έχει ο Ντάμφρις Over 1+ προσπάθεια στην εστία προσφέρεται σε απόδοση 3.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολλανδία – Ελλάδα: Over 2,5 κίτρινες κάρτες Ελλάδα (απόδοση 2.10), 21:45
  • Ολλανδία – Ελλάδα: Ντάμφρις 1+ τελική στην εστία (απόδοση 3.00), 21:45

Τα προκριματικά του EURO 2024 παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους αγώνες της Εθνικής και όχι μόνο

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ