XGOALS BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Όλα για την ανατροπή η Νασιονάλ του Σουάρες

Ο Μάρλον Φρέιτας υπό το βλέμμα του Λουίς Σουάρες στο παιχνίδι της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με τη Νασιονάλ για το Κόπα Σουνταμερικάνα
Ο Μάρλον Φρέιτας υπό το βλέμμα του Λουίς Σουάρες στο παιχνίδι της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με τη Νασιονάλ για το Κόπα Σουνταμερικάνα © 2022 MADILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον επαναληπτικό αγώνα της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με τη Νασιονάλ για τα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας είναι το Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Νασιονάλ, που διεξάγεται στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κόπα Σουνταμερικάνα (10/08 01:15 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24).

Πρόκειται για την επαναληπτική αναμέτρηση μετά το 1-0 των Βραζιλιάνων μέσα στην Ουρουγουάη την περασμένη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου 90λεπτου, ακολουθούν απευθείας πέναλτι και όχι πρώτα παράταση.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ανώτερη στο πρώτο ματς η Νασιονάλ

Η Ατλέτικο χωρίς να είναι καλύτερη και με κορυφαίο παίκτη τον γκολκίπερ Ρενάν Σάντος δραπέτευσε με νίκη από το Μοντεβίδεο, αξιοποιώντας ουσιαστικά τη μοναδική της αξιόλογη ευκαιρία. Η Νασιονάλ υπερείχε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως δείχνουν και τα στατιστικά: 18-6 τελικές, 69-31 κατοχή, 11-1 κόρνερ, 0,94-0,34 xGoals.

Γενικά, η Νασιονάλ άσκησε πίεση, είχε δύο δοκάρια, εκ των οποίων το ένα εξ επαφής από το ύψος της μικρής περιοχής, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να σκοράρει και τώρα είναι υποχρεωμένη να ψάξει την ανατροπή μέσα στη Βραζιλία.

Φυσικά, το έργο της δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε δεν είναι ένας αντίπαλος που τρομάζει. Άλλωστε, οι Βραζιλιάνοι έχουν ως βασικό τους στόχο την παραμονή στο Μπραζιλεϊράο, όπου βρίσκονται στην προτελευταία θέση και κινδυνεύουν σοβαρά με υποβιβασμό.

Το θετικό για την Ατλέτικο είναι πως το Σάββατο πήρε βαθιά ανάσα κερδίζοντας με 2-1 την Μπραγκαντίνο. Με αυτή τη νίκη έβαλε στοπ σε ένα αρνητικό σερί με έξι διαδοχικές ήττες στη Serie A, ωστόσο δεν αρκεί για να βγει από τη δύσκολη θέση.

Ανεβάζει στροφές ο Σουάρες

Στον αντίποδα, υπάρχει πίστη ότι μπορεί να έρθει η πρόκριση μέσα στην Γκοϊάνια. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι η Νασιονάλ έχει πλέον στις τάξεις της και τον Λουίς Σουάρες. Ο 35χρονος άσος έκανε ντεμπούτο στο πρώτο παιχνίδι, μπαίνοντας αλλαγή στο 74'. Επίσης, την Παρασκευή για το πρωτάθλημα, έπαιξε ένα ημίχρονο στο άνετο 3-0 επί της Ρεντίστας και μάλιστα άνοιξε λογαριασμό, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ με δικό του γκολ στο 58'.

Παρότι ο πρώην άσος των Ατλετίκο, Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ και Άγιαξ δεν είναι ακόμη στο 100% έτοιμος, δεν αποκλείεται απόψε να πάρει φανέλα βασικού. Σε κάθε περίπτωση, θα παίξει πολύ περισσότερο συγκριτικά με το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης, άρα εκ των πραγμάτων η επίθεση της Νασιονάλ θα παρουσιάσει τελείως διαφορετική οντότητα.

Με την έξτρα δυναμική που προσθέτει ο Σουάρες, με βάση την εικόνα του πρώτου ματς, όπου η Νασιονάλ ήταν εμφανώς ανώτερη και με δεδομένο ότι η Ατλέτικο έχει σε προτεραιότητα τη σωτηρία της στο πρωτάθλημα, αξίζει το ρίσκο στο αουτσάιντερ διπλό σε τιμές άνω του 3.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Γκοϊανιένσε - Νασιονάλ: 2 (απόδοση 3.05), 01:15
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ