TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Οδηγός η φόρμα για το 2.00 στη Λα Πλάτα

Coach Eduardo Dominguez of Argentina's Independiente reacts during a Copa Sudamericana soccer match against Venezuela's Deportivo La Guaira in Caracas, Venezuela, Tuesday, April 26, 2022. (AP Photo/Ariana Cubillos)
Coach Eduardo Dominguez of Argentina's Independiente reacts during a Copa Sudamericana soccer match against Venezuela's Deportivo La Guaira in Caracas, Venezuela, Tuesday, April 26, 2022. (AP Photo/Ariana Cubillos) © 2023 ARIANA CUBILLOS/ASSOCIATED PRESS

Μεταμεσονύκτιο ποντάρισμα σε απόδοση 2.00 από τη Liga Profesional της Αργεντινής.

Στη Λα Πλάτα ολοκληρώνεται το αποψινό πρόγραμμα για τη 15η αγωνιστική της Liga Profesional στην Αργεντινή. Εκεί που η Εστουδιάντες φιλοξενεί τη Βελές σ’ ένα αρκετά ενδιαφέρον σταύρωμα.

Έχει ξεκινήσει αρκετά θετικά το πρωτάθλημα η Εστουδιάντες, που ποντάρει για άλλη μια σεζόν πολλά στην έδρα της και μετά από 14 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 24 βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση θέση. Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στη Βραζιλία στο 0-0 με την Μπραγκαντίνο για το Copa Sudamericana με το κλίμα σαφώς να μην έχει διαταραχθεί. Είναι το φαβορί για την πρωτιά στο γκρουπ, αφού τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές είχε πάρει τρίποντα με μηδέν παθητικό κιόλας.

Η σεζόν στη Βελές είναι δύσκολη, πολλά ups and downs και ο Γκαρέκα έχει δεδομένα πολλή δουλειά μπροστά του. Υπάρχει πίεση, μπάζει η ομάδα, ο ίδιος έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του ως ένας ικανός τεχνικός, αλλά δεν τον βοηθούν και οι συνθήκες. Επικρατεί άγχος και η ομάδα δεν δείχνει να σηκώνει κεφάλι. Χωρίς νίκη στα έξι τελευταία με τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες στο διάστημα αυτό. Παραμένει εκτός ο Γοδίν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Φόρμα και κλίμα οδηγούν σε ποντάρισμα στο εν λόγω ματς. Η Εστουδιάντες του Ντομίνγκεζ ρολάρει πολύ καλύτερα (τρέχει ρεκόρ 7-2-0), είναι δυνατή στην έδρα της και δείχνει πιο αξιόπιστη αυτό το διάστημα. Ψάχνεται ο Γκαρέκα, όπως και οι παίκτες του, έχει να διορθώσει πολλά. Στο 2.00 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εστουδιάντες - Βελές: 1 (απόδοση 2.00), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ