BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Σον έχει τα κλειδιά του 3.90 στο Τότεναμ – Έβερτον

Ο Σον της Τότεναμ σε αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ στο Λονδίνο για το Champions League
Ο Σον της Τότεναμ σε αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Με τη φόρα του Σον η Τότεναμ απέναντι στη σκληροτράχηλη Έβερτον, δύσκολο βράδυ περιμένει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο San Mames. Επιλογές στο 3.90 και το 2.52.

(19:30) Τότεναμ - Έβερτον: Παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Premier League στο Λονδίνο. Παλεύει και φέτος για το step up η Τότεναμ. Πέρσι με τρελή κούρσα στο φινάλε πρόλαβε την 4άδα, φέτος θέλει να το κάνει με λιγότερη αγωνία αλλά ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα σκληρός.

Έβγαλε πάντως χαρακτήρα στο AMEX Stadium και πέτυχε σπουδαίο 'διπλό' απέναντι στη Μπράιτον. Θυμίζουμε οι 'γλάροι' φέτος έχουν νίκες σε Old Trafford και London Stadium (Γουέστ Χαμ), την 5άρα στη Λέστερ και το 3-3 με τη Λίβερπουλ στο Anfield.

Με ρεκόρ 6Ν-2Ι-1Η και γκολ 20-10, η Τότεναμ είναι στην 3η θέση με 20 βαθμούς, στο -4 από την Άρσεναλ. Ομάδα που τους έχει υποχρεώσει στη μοναδική τους ήττα μέχρι στιγμής. Μεσοβδόμαδα οι Spurs επικράτησαν 3-2 της Άιντραχτ και πήραν προβάδισμα πρόκρισης στο Group D του Champions League. Τιμωρημένος ο Έμερσον, τραυματίες οι Κουλούσεφσκι και Τανγκάνγκα.

Την παραμονή της στην κατηγορία με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος έχει στόχο φέτος η Έβερτον. Πέρσι σώθηκε στο φινάλε, τώρα η ομάδα μοιάζει να έχει αφομοιώσει πολύ καλύτερα την τακτική του Λάμπαρντ. Έτρεξε ένα αήττητο σερί έξι αγώνων με τέσσερις ισοπαλίες και δύο νίκες, πριν ηττηθεί 1-2 εντός έδρας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το πάλεψε όσο μπορούσε, προηγήθηκε μόλις στο 5' με τον Ιγουόμπι αλλά δεν άντεξε στην πίεση των 'κόκκινων διαβόλων'. Συμπαγής, πειθαρχημένη και εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητη η φετινή Έβερτον, είναι στην 12η θέση με 10 βαθμούς και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει συνολικά 2Ν-4Ι-3Η και γκολ 8-9 στο πρωτάθλημα. Γκόντφρεϊ, Πάτερσον και Τάουνσεντ είναι νοκ άουτ, τιμωρημένος ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Γκόρντον. Αμφίβολοι οι Χόλγκεϊτ και Μίνα.

Ξεκάθαρη η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, η Έβερτον θα ρίξει το βάρος ανασταλτικά στοχεύοντας σε ένα ματς χαμηλού ρυθμού που την βολεύει. Δεν έχει πολλούς τρόπους να απειλήσει, αμύνεται ικανοποιητικά όμως η γραμμή της κρούσης της Τότεναμ διαθέτει ένα από τα καλύτερα δίδυμα επιθετικών στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια.

Ο Σον έδειξε να βρίσκει ρυθμό απέναντι στην Άιντραχτ και θέλει να τον διατηρήσει. Δεν μπορεί εύκολα να περιοριστεί ο Νοτιοκορεάτης κυνηγός, ειδικά στην περίμετρο. Να σκοράρει ο Σον & over 6,5 κόρνερ για την Τότεναμ στο ματς σε απόδοση 3.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

(22:00) Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης: Για την 9η αγωνιστική της La Liga η αναμέτρηση στο San Mames. Εξαιρετική και σίγουρα πάνω από τις όποιες προσδοκίες η εκκίνηση της Μπιλμπάο στο πρωτάθλημα.

Τρέχει πολύ, πρεσάρει, είναι καταπληκτική σε ανοιχτό γήπεδο, δεν ρισκάρει αλόγιστα, διαθέτει δημιουργική συνέπεια και από τη στιγμή που βρήκε ρυθμό στο σκοράρισμα έγινε και εξόχως αποτελεσματική. Μετράει 5Ν-2Ι-1Η με γκολ 17-5, είναι στην 3η θέση με 17 βαθμούς, πίσω μόνο από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Νοκ άουτ οι τραυματίες Μπερσίτσε, Βιβιάν και τιμωρημένος ο Άντερ Ερέρα.

Με βάση το ρόστερ και τη δυναμική της, η Ατλέτικο δεν ικανοποιεί για την ώρα. Ο απολογισμός της με 5Ν-1Ι-2Η και γκολ 14-7 δεν είναι αρνητικός, όμως είναι ξεκάθαρο πως δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Με 16 βαθμούς είναι στην 4η θέση και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσει την θέση της στα εισιτήρια του επόμενου Champions League.

Διοργάνωση στην οποία ζορίζεται για τα καλά φέτος, αφού το 0-0 με τη Μπριζ μεσοβδόμαδα την άφησε στην 3η θέση του Group B, στο -6 από τους Βέλγους και κυρίως στο -2 από την 2η Πόρτο. Υπάρχει μουρμούρα για τον Σιμεόνε, παίκτες εμφανίζονται να έχουν τάσεις φυγής και η συνέχεια ίσως κρύβει δυσκολίες για τους 'ροχιμπλάνκος'.

Στην επιστροφή του στο Μπιλμπάο, ο Βαλβέρδε μοιάζει πιο ήρεμος από ποτέ. Και θυμίζει γιατί την τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα πήρε δύο άνετα πρωταθλήματα ήταν με τον ίδιο στον πάγκο.

Η Αθλέτικ παίζει με αέρα και αυτοπεποίθηση, λογικά θα έρθει και το διάστημα ντεφορμαρίσματος, θα είναι άθλος αν καταφέρει να παραμείνει στην 4άδα μέχρι το τέλος. Για την ώρα όμως είναι δύσκολο να βρει κανείς δύο καλύτερες ομάδες από τους Βάσκους, πλην των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Η Ατλέτικο κουβαλάει πίεση, απογοήτευση από το ματς με τη Μπριζ και μπόλικη γκρίνια στο εσωτερικό της. Δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί, την περιμένει όμως ένα δύσκολο βράδυ στο San Mames. Πιο ξεκούραστη και με περισσότερη σιγουριά η Μπιλμπάο, έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα στο ματς. Η συνδυαστική επιλογή 1Χ & Goal/Goal στο 2.52 της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ