ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ο παράγοντας Ρούνεϊ και τα γεμάτα ματς του Πόρτλαντ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Γουάσινγκτον
Ο Γουέιν Ρούνεϊ στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Γουάσινγκτον © 2022 JULIO CORTEZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Σάρλοτ με την Ουάσινγκτον και του Πόρτλαντ με το Νάσβιλ για το MLS. Δυάδα σε τιμές στο 3.60+.

Πέρα από τις διεθνείς διοργανώσεις, το στοιχηματικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ξημερώματα και τέσσερις αναμετρήσεις για το MLS.

Ένα από τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν είναι το Σάρλοτ – Ουάσινγκτον (04/08 02:00 Live από το SPORT24), κυρίως λόγω της αλλαγής ψυχολογίας που επικρατεί στην DC μετά την έλευση του Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο άλλοτε διεθνής Άγγλος επιθετικός, έκανε ντεμπούτο του ως τεχνικός της Ουάσινγκτον την Κυριακή και την οδήγησε σε μία εντυπωσιακή ανατροπή επί του Ορλάντο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 9', ωστόσο η ομάδα της πρωτεύουσας επικράτησε με 2-1 σκοράροντας στο 91' και στο 95'! Μάλιστα το νικητήριο γκολ ήρθε από τον Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος έφτασε τα 11 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα, το προηγούμενο παιχνίδι της Σάρλοτ με το Κολόμπους αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Αυτό σημαίνει ότι προέρχεται από το δύο οδυνηρές ήττες. Το βαρύ 4-0 στο Τορόντο και το 3-2 στο Μαϊάμι, σε ένα ματς που είχε προηγηθεί με 2-0.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Ουάσινγκτον, παρότι είναι τελευταία στην ανατολική περιφέρεια και δεν μοιάζει ικανή να κυνηγήσει την είσοδό της στα playoffs, αναμένεται να βελτιώσει την εικόνα της μετά την αλλαγή προπονητή. Ήδη από το πρώτο ματς με τον Ρούνεϊ στον πάγκο, φάνηκε ξεκάθαρα η διαφορά στη στάση του σώματος των ποδοσφαιριστών, αλλά και στην εν γένει νοοτροπία της ομάδας, η οποία πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τη νίκη.

Από τη στιγμή λοιπόν, που η Σάρλοτ δεν είναι ένας αντίπαλος που τρομάζει, μπορούμε να πάμε στην κόντρα, καθώς το διπλό παίζει αρκετά ψηλά σε τιμές άνω του 4.40. Στο 2.10 η διπλή ευκαιρία.

Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι είναι και το Πόρτλαντ – Νάσβιλ (04/08 02:00 Live από το SPORT24). Το Πόρτλαντ είναι αήττητο οκτώ σερί αγωνιστικές (4-4-0) και έρχεται από το θεότρελο 4-4 με τη Μινεσότα εκτός έδρας.

Το Νάσβιλ από την άλλη έχει μία μόνο νίκη στα τελευταία έξι ματς, αφού ισοφαρίστηκε στο 87' (1-1) από το Βανκούβερ. Μετράει πάντως επτά Goal/Goal στις οκτώ προηγούμενες αγωνιστικές και δεν αποκλείεται να σκοράρει και στο Πόρτλαντ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν έναν μήνα, στην έδρα του Νάσβιλ οι δύο ομάδες είχαν προσφέρει ένα γεμάτο παιχνίδι, που έληξε ισόπαλο 2-2. Ούτως ή άλλως, τα ματς του Πόρτλαντ εσχάτως είναι πλούσια σε θέαμα, αφού από τις 29/5 και μετά μετράει 7/9 Goal/Goal και ισάριθμα Over 2,5. Στο 1.72 το αμφίσκορο. Στο 3.61 σε δυάδα με τη διπλή ευκαιρία της Ουάσινγκτον.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάρλοτ – Ουάσινγκτον: Χ2 (απόδοση 2.10), 02:00
  • Πόρτλαντ – Νάσβιλ: Goal/Goal (απόδοση 1.72), 05:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ