BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο ΠΑΟΚ περιμένει τους άλλους τρεις, Bet Builder σε ελκυστικές αποδόσεις

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Φινάλε των ομίλων για τις ελληνικές ομάδες στα κύπελλα Ευρώπης, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θέλουν να μείνουν στην τρίτη θέση και να συνεχίσουν τον Φλεβάρη στο Κόνφερενς Λιγκ, άνετος ο ΠΑΟΚ τους… περιμένει εκεί. Bet Builder σε ελκυστικές αποδόσεις.

Για το ρεκόρ ο Ιωαννίδης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο και με δύο αποτελέσματα συνεχίζει τον Φλεβάρη στον ενδιάμεσο γύρο του Conference League. Οι Πράσινοι μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση αλλά με τους Ισραηλινούς κρατούν την τύχη στα χέρια τους και οφείλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα. Αλλά και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος στα ευρωπαϊκά ματς φέτος σκοράρει κατά ριπάς. Σε 11 ματς, στα προκριματικά του Champions League και τον όμιλο του Europa, ο Βοιωτός επιθετικός έχει πετύχει 6 γκολ, ισοφαρίζοντας μια παλιά επίδοση των Δημήτρη Σαραβάκου και Κριστόφ Βαζέχα.

Μπροστά από τον Ιωαννίδη βρίσκονται βέβαια τα 10 γκολ του Αντώνη Αντωνιάδη, στην πορεία ως τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971. Ο Ιωαννίδης θα έχει ευκαιρίες για να σκοράρει και να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη νίκη-πρόκριση.

Η νίκη του Παναθηναϊκού με το γκολ του Ιωαννίδη πληρώνει 2.80.

Θα το χαρεί ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και καλύτερος στον όμιλό του στο Conference League, αποφεύγει τον ενδιάμεσο γύρο της διοργάνωσης, θα παίξει απευθείας στους 16. Και στο φινάλε του γκρουπ με αντίπαλο την Ελσίνκι θα προσπαθήσει να το χαρεί και να παίξει ελεύθερα, χωρίς την παραμικρή σκοπιμότητα. Ούτως ή άλλως στα τελευταία του παιχνίδια πριν την αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος, σκόραρε πολύ και παρουσίασε όμορφο θέαμα στους φιλάθλους του.

Η αντίπαλος Ελσίνκι… υπολειτουργεί, αφού το πρωτάθλημα Φινλανδίας έχει ολοκληρωθεί από τις 21 Οκτωβρίου, έκτοτε έχει δώσει μόνο τρεις αγώνες για το Conference. Ήττες με 6-0 και 1-0 από την Άιντραχτ και ισοπαλία 2-2 με την Αμπερντίν, με προφανείς αμυντικές αδυναμίες.

Νίκη του ΠΑΟΚ με το Over 3,5, Bet Builder σε απόδοση 3.10.

Η συνέχεια της ΑΕΚ με… κόρνερ

Η ΑΕΚ παίζει για την ευρωπαϊκή της επιβίωση στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ, έχοντας στα υπέρ της δύο αποτελέσματα. Με νίκη ή ισοπαλία η Ένωση θα συνεχίσει τον Φεβρουάριο στο Conference, ένα αποτέλεσμα που θα δικαιώσει τις καλές εμφανίσεις της στον όμιλο του Europa. Η ΑΕΚ μπορεί να πάρει αυτό που θέλει από τον Άγιαξ, ο οποίος φέτος είναι σκιά του εαυτού του, έχοντας περάσει από δύσκολες καταστάσεις. Θα πάρουμε τη διπλή ευκαιρία της ΑΕΚ και θα προσθέσουμε ένα εφικτό όριο, των 7,5 κόρνερ. Μια επίδοση που επιβεβαιώνει η ΑΕΚ στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια και ο Αγιαξ στα 15 πιο πρόσφατα.

Η διπλή ευκαιρία Χ2 της ΑΕΚ με το Over 7,5 κόρνερ, Bet Builder στο 2.40.

Βγαίνει μπροστά ο Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός μετά από μια άκρως ταραγμένη περίοδο επιχειρεί νέο ξεκίνημα, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός ντεμπουτάρει στην τεχνική ηγεσία των Ερυθρολεύκων, στο καθοριστικό ματς με την σερβική Μπάτσκα Τόπολα, στο άδειο Γ. Καραϊσκάκης. Φυσικά δεν υπάρχει δείγμα γραφής για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού, αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει είναι ότι ο Κώστας Φορτούνης θα συνεχίσει να βγαίνει μπροστά.

Είναι σταθερά ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σπουδαία νούμερα στο σκοράρισμα και μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη και την συνέχεια τον Φεβρουάριο, στο Conference League.

Επιλογή το Bet Builder της νίκης του Ολυμπιακού με το γκολ του Φορτούνη, σε απόδοση 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός – Μακ. Χάιφα: 1 & να σκοράρει ο Ιωαννίδης (απόδοση 2.80), 19:45
  • ΠΑΟΚ – Ελσίνκι: 1 & Over 3,5 (απόδοση 3.10), 19:45
  • Άγιαξ – ΑΕΚ: Χ2 & Over 7,5 κόρνερ (απόδοση 2.40), 22:00
  • Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα: 1 & Να σκοράρει ο Φορτούνης (απόδοση 2.50), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ