TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ο ΠΑΟΚ ορίζει την τύχη του στο Αμπερντίν

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ | 5 Οκτωβρίου 2023
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ | 5 Οκτωβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο δυνατές επιλογές από το Europa League και το Conference League.

Η Σκωτία έχει δύο ομάδες που ξεχωρίζουν, τη Σέλτικ και την Ρέιντζερς, από εκεί και κάτω βλέπεις ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δύναμη, μονομαχίες, λίγη ποιότητα και ποδοσφαιριστές που τεχνικά υστερούν σε σχέση με τις ανάγκες του σήμερα. Ο ΠΑΟΚ έχει μια εξαιρετική ευκαιρία απόψε στο Αμπερντίν (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), να πάρει τη νίκη και να κλειδώσει την πρόκριση. Ο Λουτσέσκου έχει πλέον γεμάτο... οπλοστάσιο, αυτό του δίνει τη δυνατότητα και να φρεσκάρει την ομάδα του από ματς σε ματς, λογικά θα το επαναλάβει αφού υπάρχει τη Δευτέρα το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι Σκωτσέζοι θα πάνε το παιχνίδι στη δύναμη, τους λείπει ωστόσο ο ρυθμός, δεν έχουν αγωνιστεί εδώ και τρεις εβδομάδες. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει άμεσα, να σκοράρει και να... σβήσει την ορμή των γηπεδούχων.

Φαβορί η Ρόμα, αλλά μέχρι ενός σημείου...

Ρόμα και Σλάβια είναι ένα επίπεδο πάνω από Σερβέτ και Σέριφ στον 7ο όμιλο του Europa League, μετρούν από δύο νίκες, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα για την πρόκριση, στα μεταξύ τους ματς θα κριθεί η πρωτιά που έχει και τη μεγαλύτερη σημασία (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Ο Μουρίνιο που είναι τιμωρημένος και δεν θα βρίσκεται σήμερα στον πάγκο, έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά παράλληλα πρέπει να κάνει και διαχείριση, την Κυριακή η ομάδα του παίζει στο Μιλάνο με την Ίντερ, παιχνίδι κλειδί για το πρωτάθλημα. Οι "τζαλορόσι" δεν έχουν καθόλου εύκολη αποστολή σήμερα, η Σλάβια έχει πετύχει ήδη 8 γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες με 3,7 xGoals, το μεγαλύτερο στη διοργάνωση. Δεν θα φοβηθεί τη Ρόμα, θα κάνει το παιχνίδι της, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει ευκαιρία ο ΠΑΟΚ να τελειώσει τη... δουλειά και απλά να ψάξει και την πρώτη θέση στη συνέχεια. Η Αμπερντίν υστερεί σε ποιότητα, της λείπει και ο ρυθμός, το διπλό μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Δεν ξέρω πως ακούγεται, αλλά δεν είναι για 1.68 ο άσος της Ρόμα κόντρα στη Σλάβια. Αν κάτι έχει αξία, είναι η κόντρα του φαβορί, οι Τσέχοι δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, σκοράρουν με άνεση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αμπερντίν - ΠΑΟΚ: 2 (απόδοση 2.04) 22:00
  • Ρόμα – Σλάβια Πράγας: Χ2 διπλή ευκαιρία (απόδοση 2.20) 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ