TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Λουκάκου, η τρομερή Λεβερκούζεν και η φρέσκια Μονακό

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δίνει οδηγίες στον Ρομέλου Λουκάκου σε ματς της Serie A μεταξύ της Ρόμα και της Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δίνει οδηγίες στον Ρομέλου Λουκάκου σε ματς της Serie A μεταξύ της Ρόμα και της Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις ποντάρει σε αποδόσεις από 2.35 έως 2.88.

Τα ντέρμπι είναι παιχνίδια ειδικών συνθηκών, το κίνητρο για τις ίδιες τις ομάδες και τους παίκτες τεράστιο. Η αναμέτρηση της Ίντερ με τη Ρόμα χαρακτηρίζεται από όλα τα παραπάνω και ομολογώ δεν μπορώ να αντιληφθώ τους λόγους για τους οποίους βλέπουμε το 1.58 στον άσο των νερατζούρι.

Ας έχουμε στο μυαλό μας τι συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα στο Μίλαν-Γιουβέντους…Να δεχθώ ότι είναι καλύτερη ομάδα η Ίντερ από τη Ρόμα, το δείχνει και η βαθμολογία, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα το παίξουν στο… κόκκινο το ματς, ως μια ευκαιρία αποδείξεων, αλλά και επιστροφής στα πάνω στρώματα της βαθμολογίας. Μετρούν 5 νίκες στα τελευταία 5 ματς με τέρματα 13-1. Θα βάλω στην εξίσωση και τον παράγοντα Λουκάκου, ο οποίος έχει ανοίξει κόντρα με τους οπαδούς της Ίντερ και θα θελήσει να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

Άλλο επίπεδο η Λεβερκούζεν

Αν σας παρουσιαστεί η ευκαιρία καθίστε να παρακολουθήσετε κάποια στιγμή την Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, είναι η ωραιότερη ομάδα στη Bundesliga. Και τώρα που το σκέφτομαι, εκτός από ωραία είναι και πρώτη (προσωρινά την πέρασε χθες η Μπάγερν) παίζει πολύ θελκτικό ποδόσφαιρο, σε πολύ υψηλό ρυθμό, ένα σύνολο που πατάει… γκάζι και ανοίγει την απόσταση από κάθε αντίπαλο, προβλέπω ένα σπουδαίο μπρα ντε φερ με τους Βαυαρούς του Τούχελ μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν υποτιμώ τη σημερινή της αντίπαλο, την Φράιμπουργκ, αλλά είναι ένα σκαλί πιο κάτω, θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες στην Μπάι Αρένα.

Ξεκούραστη η Μονακό

Στη Γαλλία η Λιλ φιλοξενεί την Μονακό και φαβορί δίνονται οι γηπεδούχοι, παρά το γεγονός ότι οι Μονεγάσκοι μέχρι να τους ξεπεράσει την Παρασκευή η Νις, ήταν πρωτοπόροι στον βαθμολογικό πίνακα. Παράλληλα η Λιλ κουβαλάει και κούραση από την υποχρέωση της Πέμπτης κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Conference League, συνεπώς κι εδώ έχω μια διαφωνία με το… ζύγισμα των αποδόσεων, θα περίμενα μια ισορροπία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ματς απαιτήσεων το Ίντερ - Ρόμα, δεν βλέπω εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες του Μουρίνιο να σηκώσουν το βλέμμα προς τις πάνω θέσεις της βαθμολογίας.

Η Λεβερκούζεν χρειάζεται 2,3 καλά δεκάλεπτα για να κάνει τη δουλειά κόντρα στην Φράιμπουργκ, οι φιλοξενούμενοι ένα γκολ μπορούν να το βρουν, απλά δεν θα είναι αρκετό.

Θα ποντάρω και στην φρεσκάδα της Μονακό κόντρα στη Λιλ, ναι, είναι δύσκολη αποστολή, αλλά σε τιμές αουτσάιντερ μια ομάδα με καλύτερη πορεία δεν μπορεί παρά να τύχει της προσοχής μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιλ - Μονακό: 2 (απόδοση 2.80), 16:00
  • Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.88), 18:30
  • Ίντερ - Ρόμα : Χ2 (απόδοση 2.35), 19:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ