TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι με φαβορί στο Τέξας, αποδεκτό το 1.87

Ο επιθετικός του Όστιν Μαξιμιλιάνο Ουρούτι σε αναμέτρηση κόντρα στο Κολοράντο
Ο επιθετικός του Όστιν Μαξιμιλιάνο Ουρούτι © 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ASSOCIATED PRESS

Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στο MLS και η μάχη για την είσοδο στις θέσεις των playoffs μαίνεται. Ντέρμπι στο Τέξας μεταξύ Όστιν και Χιούστον, έχει λογική το 1.87.

Μετά από 19 αναμετρήσεις κάποιες ομάδες στο MLS έχουν δείξει τις δυνατότητές τους, άλλες κινούνται σε ρηχά νερά, αλλά όπως και να έχει το πρωτάθλημα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο του, καθώς βρισκόμαστε στα μισά και η μάχη για την είσοδο στα playoffs θα κορυφωθεί από εδώ και πέρα.

Στο Τέξας απόψε (04:00 LIVE από το SPORT24) έχουμε ντέρμπι. Όστιν εναντίον Χιούστον και οι Ντάιναμο καλούνται να τα δώσουν όλα απέναντι σε μια ομάδα που έχει μετατραπεί σε κακό τους δαίμονα. Ο τεχνικός των Ντάιναμο, Πάουλο Ναγκαμούρα βλέπει θετικά στοιχεία στην ομάδα του, τα οποία δεν έχουν έρθει όλα στην επιφάνεια. Προέρχεται από 2-2 σ’ ένα άλλο ντέρμπι στο Τέξας. Πήρε το Χ κόντρα στο Ντάλας σ’ ένα επεισοδιακό ματς, με ένταση στο τέλος, που βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 93’, αλλά στο 101’ ισοφάρισε, αυτό μάλιστα ήταν το πιο αργοπορημένο γκολ στην ιστορία της λίγκας. Υπήρξαν θετικά στοιχεία από την απόδοση της ομάδας, ενώ ο νεοεισελθείς Ερέρα (πρώην Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο) που μπήκε στο 55’, άφησε καλές εντυπώσεις με το καλημέρα.

Το Όστιν είναι σούπερ φορμαρισμένο, παίζει με ενθουσιασμό, πιο συγκροτημένα και με πλάνο. Δεν έχει βάλει απλώς πλώρη για τα playoffs, αλλά δείχνει ικανό μέχρι και για την πρωτιά και το πλεονέκτημα στη Δύση με την απόσταση από το Λος Άντζελες FC να είναι στους δύο βαθμούς. Το road trip εξελίχθηκε πετυχημένα με τρεις σερί νίκες, μάλιστα στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε 3-0 την Ατλάντα, επίδοση που δεν έχει προηγούμενο, καθώς καμία άλλη ομάδα δεν έχει κερδίσει την Ατλάντα εντός έδρας με τρία γκολ διαφορά στο παρελθόν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ντέρμπι με δίκαιο φαβορί. Το Όστιν έχει τη φόρμα, το μομέντουμ και όλο το κλίμα υπέρ του, παίζει πιο συγκροτημένα και με ενθουσιασμό. Οι Ντάιναμο έχουν χάσει δρόμο στη μάχη των playoffs, ενώ το Όστιν αποτελεί κακό τους δαίμονα, αφού σε τέσσερις αγώνες μετράει ρεκόρ 1-0-3, είναι η μόνη ομάδα που έχει χάσει τρεις φορές από το Όστιν. Στο 1.87 ο άσος, μπορεί να μπει στο παιχνίδι ελέω μομέντουμ. Στον δρόμο το Χιούστον μετράει τέσσερις σερί ήττες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Όστιν - Χιούστον: 1 (απόδοση 1.87), 04:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ