TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι για στοίχημα στα γκολ στο Ρίο

German Cano of Brazil's Fluminense celebrates scoring the opening goal against Argentina's River Plate during a Copa Libertadores group D soccer match at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Tuesday, May 2, 2023. (AP Photo/Bruna Prado)
German Cano of Brazil's Fluminense celebrates scoring the opening goal against Argentina's River Plate during a Copa Libertadores group D soccer match at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Tuesday, May 2, 2023. (AP Photo/Bruna Prado) © 2023 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Φλαμένγκο και Φλουμινένσε κοντράρονται στο θρυλικό Μαρακανά σε μια από τις πλέον παραδοσιακές μονομαχίες του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Ποντάρισμα στο 1.90.

Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Copa Libertadores η Φλουμινένσε επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Αυτή τη φορά ως τυπικά φιλοξενούμενη. Ώρα για ντέρμπι, ώρα για κλάσικο καριόκα. Σε μια από τις παραδοσιακές μονομαχίες του Brasileirao, στο Μαρακανά Φλαμένγκο και Φλουμινένσε κοντράρονται στο λεγόμενο και ως Φλα - Φλου και σε μια αναμέτρηση που η μια πλευρά μόνο έχει κίνητρο.

Η Φλαμένγκο έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα μπορεί από το παράθυρο και αυτή να μπει στο κόλπο του τίτλου. Είναι πέμπτη, στις θέσεις των προκριματικών του Copa Libertadores, αλλά η απόσταση από την πρωτοπόρο Μποταφόγκο είναι στους τρεις βαθμούς, 59 βέβαια έχουν και οι Γκρέμιο - Παλμέιρας με ματς παραπάνω, ενώ κάπου εκεί υπάρχει και η Μπραγκαντίνο με 58, έχοντας τα ίδια ματς με την Μπότα, την οποία αντιμετωπίζει κιόλας αύριο.

Βασικός στόχος είναι η τετράδα για τη Φλα, δεν αξίζει να βρίσκεται στη μάχη του τίτλου και ας έχει ποιότητα, ο ίδιος ο Τίτι λίγο πολύ το ξέρει και ο ίδιος. Όπως και να έχει έκανε μια γεμάτη εμφάνιση μεσοβδόμαδα κόντρα στην Παλμέιρας και έκοψε τα φτερά στη Βερντάο επικρατώντας 3-0.

Η Φλουζάο από την άλλη πήγε με ροτέισον στο Πόρτο Αλέγκρε για να αντιμετωπίσει την Ιντερνασιονάλ. Μέτρια μεν, αλλά όχι τόσο άθλια και μεθυσμένη εμφάνιση παρά τη χαρά της κατάκτησης του Copa Libertadores. Σήμερα ο Ντινίζ θα πάει με καλή ενδεκάδα, θέλει να πάρει το ντέρμπι και να αποδείξει πολλά κόντρα στην παλιοσειρά τον Τίτι. Κίνητρο είναι μόνο οι καλές εμφανίσεις, αφού δεν κυνηγάει πλέον κάτι αφού στο Copa Libertadores έχει προκριθεί ήδη παρά την όγδοη θέση που βρίσκεται λόγω της κατάκτησης του Copa Libertadores.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ποιότητα από τη μέση και μπροστά υπάρχει, η Φλου θα πάει με καλή ενδεκάδα αυτή τη φορά και η φύση του αγώνα είναι τέτοια που της επιτρέπει να επικεντρωθεί και να δώσει σημασία στο παιχνίδι. Η Φλα έχει το κίνητρο και τις δικές της αγωνίες, αλλά δεν την παίρνει να παίξει μόνο φουλ άμυνα, αφού επιθετικά η μισητή αντίπαλός της είναι επικίνδυνη. Στο 1.90 το Goal/Goal, μας καλύπτει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλαμένγκο - Φλουμινένσε: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 23:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ