TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Νίκη και... άντε πιάστε τον Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε αγώνα της Ρόμα απέναντι στην Έμπολι για την Serie A | 17 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε αγώνα της Ρόμα απέναντι στην Έμπολι για την Serie A | 17 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με αποδόσεις 2.15 και 2.80 από το κυριακάτικο μενού.

Και χωρίς να το καταλάβει κανείς, η Ρόμα βρίσκεται στην 4η θέση και φυσικά εντός ζώνης Champions League. Δεν βγάζει... μάτια η ομάδα του Μουρίνιο, δυσκολεύεται να κερδίσει ακόμη και αντιπάλους από τα χαμηλά της βαθμολογίας, αλλά την έχουν βοηθήσει πολύ και τα αποτελέσματα των άλλων μεγάλων ομάδων, είναι συνεχόμενες οι ήττες για Μίλαν και Νάπολι.

Οι "τζαλορόσι" έχουν χρυσή ευκαιρία σήμερα να πατήσουν ακόμη καλύτερα στην τετράδα και μάλιστα να πλησιάσουν στους 2 βαθμούς την 3η Μίλαν. Αυτό θα συμβεί αν νικήσουν την Φιορεντίνα, η οποία σαφώς και δεν είναι αμελητέα ποσότητα, άλλωστε την ακολουθεί στη βαθμολογία και γιατί όχι, θέλει να την ξεπεράσει. Υπάρχει όμως και μια παράμετρος που πρέπει να λάβουμε υπόψιν, οι "βιόλα" μεσοβδόμαδα, έδωσαν ματς κυπέλλου με την Πάρμα, την οποία... λύγισαν στα πέναλτι, κοινώς ξόδεψαν πολλές δυνάμεις.

Είναι ώρα να πλησιάσει την κορυφή η Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης άφησε δύο βαθμούς χθες στην Ανδαλουσία, μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Μπέτις και η Μπαρτσελόνα σήμερα υποδέχεται την μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, Τζιρόνα, την οποία αν νικήσει θα την πλησιάσει στον έναν βαθμό και θα βρεθεί στο -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ. Μιλάμε για μια ιδανική ευκαιρία για την ομάδα του Τσάβι, η οποία αρχίζει και βρίσκει ξανά τον εαυτό της, παίζει και πάλι κυριαρχικό ποδόσφαιρο, βοήθησαν πολύ σε αυτό οι επιστροφές των Ντε Γιονγκ και Πέδρι στη μεσαία γραμμή.

Η Τζιρόνα προέρχεται επίσης από την Καταλονία, υπάρχει καλή σχέση ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν έχει νικήσει ποτέ την Μπαρτσελόνα. Σκοράρει με μεγάλη άνεση, είτε παίζει εντός, είτε μακριά από την έδρα της (6 σερί νίκες εκτός), διαθέτει την καλύτερη επίθεση, θα αγωνιστεί και σήμερα με την ίδια φιλοσοφία, δεν έχει τίποτα να χάσει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μετά από μια περίοδο κάμψης, η Μπαρτσελόνα πατάει ξανά καλά στα πόδια της, χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης στην Τζιρόνα οι “μπλαουγκράνα” έχουν τεράστια ευκαιρία να μπουν πολύ δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου. Ο άσος πληρώνει λίγο, αλλά συνδυαστικά με ένα γκολ από τους φιλοξενούμενους (είπαμε η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα) η απόδοση εκτινάσσεται στο 2.80.

Αντίστοιχη κατάσταση και για την Ρόμα, η οποία έχει και τρομερή παράδοση στο Ολίμπικο απέναντι στη Φιορεντίνα (20-2-2 στα τελευταία 24 ματς στη Ρώμη) συνεπώς ο άσος στο 2.15 έχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Φιορεντίνα: 1 (απόδοση 2.15), 21:45
  • Μπαρτσελόνα - Τζιρόνα: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.80), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ