ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Να χτίσει σερί

Ο Βέλγος τεχνικός Κάρελ Γκεράετς
Ο Βέλγος τεχνικός Κάρελ Γκεράετς © 2023 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Καρέ επιλογών από τις χαμηλές κατηγορίες μέχρι το 2.05.

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή το μεσημέρι με τρεις αναμετρήσεις που παίζουν όλες την ίδια ώρα (14:30). Υπάρχουν δύο ματς με μεγάλο ενδιαφέρον. Το πρώτο είναι το Φορτούνα Ντίσελντορφ – Χόλσταϊν Κιλ. Δύο από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας τίθενται αντιμέτωπες, σε ένα ματς που αναμένεται αμφίρροπο, με έντονες συγκινήσεις και γκολ.

Η Φορτούνα προκρίθηκε την Τρίτη στους 8 του Κυπέλλου, 2-1 στο Μαγδεμβούργο με ανατροπή, Μετράει 7 σερί Goal/Goal εντός έδρας. Σε τοπ φόρμα οι φιλοξενούμενοι, με τρεις σερί νίκες και 10 γκολ ενεργητικό. Ομάδες που στην καλή τους μέρα μπορούν να φορτώσουν τα αντίπαλα δίχτυα. Η Φορτούνα με σούπερ έδρα. Το Κίελο με αποδείξεις ότι μπορεί να κερδίσει παντού. Πάμε με το Goal/Goal & Over 2,5 στο 1.80.

Δεύτερη επιλογή από τη Τσβάιτε και στεκόμαστε στο Χάνσα – Σάλκε. Αμφότερες βρίσκονται πολύ χαμηλά και είναι ένα ματς πολύ κρίσιμο. Μετά από δύο κακές ήττες, η Σάλκε ξέσπασε με 4-0 κόντρα στην αδύναμη Όσναμπρικ. Στόχος τώρα να χρίσει ένα σερί νικών για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Δεν είναι εύκολη έδρα το Ροστόκ, αλλά η Σάλκε οφείλει να χτίσει πάνω στην τελευταία της νίκη. Ως ρόστερ και φανέλα είναι δεδομένη η υπεροχή της. Για αυτό άλλωστε δίνεται και φαβορί. Θα πάμε με την κάλυψη στο 2 DNB που πληρώνει 1.75.

Στη Serie B της Ιταλίας υπάρχουν τρία παιχνίδια την Κυριακή, όλα παίζουν στις 17:15. Τα δύο από τα τρία είναι μπερδεμένα και δεν βγαίνει άκρη. Παιχνίδι μπορεί να γίνει, όμως, στο Πάρμα – Παλέρμο. Δύο ομάδες που βρέθηκαν για πολλά χρόνια στη Serie A και τώρα ψάχνουν το δρόμο τους.

Η Πάρμα έρχεται από οδυνηρό αποκλεισμό στο κύπελλο, στα πέναλτι από τη Φιορεντίνα. Είχε την πρόκριση στα χέρια της, στο 23’ προηγήθηκε με 2-0, με αρκετές ευκαιρίες ακόμα, ισοφαρίστηκε με δύο γκολ στο 83’ και το 89’ (πέναλτι). Στο πρωτάθλημα με αυτογκόλ στο 94’ πέρασε από τη Σπέτσια (1-0). Η Παλέρμο συνεχίζει το αρνητικό σερί, πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το 2-1 ηττήθηκε από την Καταντζάρο. Δεν μπορεί να βρει λύσεις στο ντεφορμάρισμα η Παλέρμο, ένα κλικ σε καλύτερη κατάσταση η Πάρμα, σωστό φαβορί στο 2,05.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το απόγευμα (19:30) στη Σεγούντα Ντιβισιόν της Ισπανίας αξίζει να ασχοληθούμε με το Έιμπαρ - Ανδόρα. Η Έιμπαρ θέλει να αντιδράσει στο πρωτάθλημα μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Με σκυμμένο το κεφάλι από την έδρα της Βιγιαρεάλ Β, ήττα με 1-0, παίζοντας με δέκα παίκτες από το 41’. Από τέτοια ματς περιμένει για να ζήσει, η Ανδόρα είναι κακή στα εκτός έδρας (1-2-6) και θα χρειαστούν πολλά για να έχει τύχη. Ο άσος στο 1.70 είναι δίκαιος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φορτούνα Ντίστελντορφ – Χόλσταϊν Κιλ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 14:30
  • Χάνσα - Σάλκε: 2 Dnb (απόδοση 1.75), 14:30
  • Πάρμα - Παλέρμο: 1 (απόδοση 2.05), 17:15
  • Έιμπαρ - Ανδόρα: 1 (απόδοση 1.70), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ