TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Must win παραμονής στο 2.24 από τη Β’ Βραζιλίας

Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας σε φιλικό με την Ονδούρα
Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας © 2021 WILFREDO LEE/ASSOCIATED PRESS

Η 31η αγωνιστική στη Β’ Βραζιλίας συνεχίζεται με την αναμέτρηση της Βίλα Νόβα κόντρα στη Κλαμπ ντε Ρεγκάτας, σ’ ένα κομβικό παιχνίδι για την παραμονή. Μετά το χθεσινό ταμείο, ο Ντενίς Μάρκο ποντάρει στο 2.27.

Η Βίλα Νόβα δίνει τη δική τους μάχη στη Β’ Βραζιλίας στην ουρά του πρωταθλήματος. Προσπαθεί να σηκώσει ανάστημα ποντάροντας πολλά στην έδρα της. Απόψε φιλοξενεί στην Γκοϊανία την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας.

Στην 16η θέση (πέφτουν οι θέσεις 17-20) με 34 βαθμούς μετά από 30 ματς και στο +2 από τη Μασέιο και την κόκκινη ζώνη. Η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας από την άλλη βρίσκεται στην ένατη θέση απέχοντας 8 βαθμούς από την τέταρτη Βάσκο, με ματς λιγότερο, που οδηγεί στην άνοδο. Βέβαια, έχει και ανώτερες ομάδες από πάνω της.

Ο Άλαν Άαλ κάνει καλή δουλειά στην οικοδέσποινα, έχει συσπειρώσει τους παίκτες του και επικρατεί αυτοπεποίθηση ενόψει του σημερινού παιχνιδιού. Χωρίς ήττα στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς η Βίλα Νόβα με 2 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε εκτός έδρας την Μπρούσκε με το οριακό 1-0 και σ’ ένα ματς που προηγήθηκε μόλις στο 3’, αλλά έκατσε πάνω στο σκορ, παρότι είχε την ευκαιρία να πετύχει και άλλο γκολ. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη, αφού είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-1 επί της Γκουαρανί. Δεν έχει πετύχει τρεις σερί νίκες μέσα στο 2022 και για πρώτη φορά είναι τόσο κοντά σ’ αυτό το σερί. Μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία, αφού στο μεσοδιάστημα έχασε από τη δυνατή Γκρέμιο (δεύτερη) που πάει φουλ για άνοδο.

Η CRB μετράει μια νίκη στα πέντε τελευταία, αυτή κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε με 2-0 εντός, στον δρόμο τρέχει ρεκόρ 1-1-3 στα πέντε πιο πρόσφατα. Δείχνει να παρατάει πρόσφατα, αφού κόλλησε στο 1-1 στο ντέρμπι με τη CSA, που προηγήθηκε κιόλας στο 34’, έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 57’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 80’. Την επόμενη αγωνιστική έχασε εντός έδρας από την πρωτοπόρο Κρουζέιρο με 2-0, δίχως να μπει και ιδιαίτερα στο ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η CRB είναι πιο χαλαρή, ρεαλιστικά να κυνηγήσει την άνοδο δεν μπορεί, υπάρχουν καλύτερες ομάδες από αυτή. Η Βίλα Νόβα έχει μεγαλύτερο κίνητρο, δείχνει σε καλή κατάσταση, ποντάρει στην έδρα της, ενώ με τον Άλαν Άαλ παρουσιάζει θετικά στοιχεία στο γήπεδο. Στο 2.27 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βίλα Νόβα - Κλαμπ ντε Ρεγκάτας: 1 (απόδοση 2.27), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ