BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Μουρίνιο και Αλκμάαρ πιέζουν για ανατροπές

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρόμα και τη Σοσιεδάδ
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρόμα και τη Σοσιεδάδ 2023 AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Οι επιλογές του BetMarket.gr για τα σημερινά παιχνίδια σε Europa και Conference League.

Στην Ιταλία, Ρόμα - Φέγενορντ, σαν σε επανάληψη του περσινού τελικού του Europa Conference League, αυτή τη φορά με έπαθλο μια θέση στα ημιτελικά του Europa League.

Οι Ρωμαίοι είναι μια ομάδα που εκμεταλλεύεται αρκετά την έδρα της και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι δύο προηγούμενες προκρίσεις κρίθηκαν στο Ολίμπικο.

Η Ρόμα του Μουρίνιο πάντα ανεβάζει την πίεση στο Ολίμπικο και το 3-5-2 με τον τόσο ενεργό ρόλο των δύο ακραίων μπακ χαφ φέρνει κόρνερ.

Στο πρόσφατο με την Ουντινέζε η Ρόμα κέρδισε 4 κόρνερ στο α’ ημίχρονο, ενώ πιο πριν έξι με τη Σαμπντόρια. Πρώτη επιλογή τα Over 4,5 κόρνερ Α’ ημιχρόνου σε τιμή 1.90, ενώ όποιος θέλει να ανεβάσει τιμή μπορεί να δει και το over 3,5 κόρνερ Ρόμα στο Α’ ημίχρονο στο 2.87.

Ακόμη, αξία υπάρχει και στα ειδικά παικτών. Ο αρχηγός Πελεγκρίνι αστόχησε σε πέναλτι στο πρώτο παιχνίδι και έθεσε σε κίνδυνο την πρόκριση. Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι βέβαια σκόραρε και ήταν MVP, όμως σίγουρα θέλει να κάνει το παν για να περάσει η ομάδα του στην επόμενη φάση. Στα εντός έδρας παιχνίδια της Ρόμα στο Europa League σουτάρει κατά μέσο όρο 3.3 σουτ/ ανά παιχνίδι, οπότε το να έχει τουλάχιστον ένα σουτ στην αντίπαλη εστία εδώ σε απόδοση 1.80 έχει σίγουρα αξία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στάση και στην Ολλανδία, Αλκμάαρ - Άντερλεχτ, παιχνίδι που οι γηπεδούχοι καλούνται να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού. Με 8 κόρνερ και 12 τελικές στο Βέλγιο η Αλκμάαρ, κόντρα σε μια ομάδα με πολλά αμυντικά θέματα (5-2 έχασε στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με τη Γκενκ) μπορεί να βάλει πίεση και να διεκδικήσει την πρόκριση.

Θα δώσει ρυθμό, υψηλή ένταση και θα ψάξει το γκολ. Χρειάζεται τουλάχιστον δύο για να στείλει το ματς στην παράταση και τρία για να προκριθεί. Εχει τύχες το Over 2,5 γκολ σε τιμή 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Φέγενορντ: Οver 4,5 κόρνερ Α’ ημίχρονο (απόδοση 1.90), 22:00
  • Ρόμα - Φέγενορντ: Πελεγκρίνι 1+σουτ στην εστία (απόδοση 1.80), 22:00
  • Αλκμάαρ - Αντερλεχτ: Over 2,5 γκολ (απόδοση 1.90), 19:45

Κάνε παιχνίδι με έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων στο BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ