BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Μετράει επτά σερί νίκες αλλά πληρώνει σε απόδοση 2.77

Ο γκολκίπερ της Μοντερέι Εστεμπάν Ανδράδα σε αναμέτρηση κόντρα στην Κρους Ασούλ
Ο γκολκίπερ της Μοντερέι Εστεμπάν Ανδράδα © 2023 TOMAS STARGARDTER/ASSOCIATED PRESS

Το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής στο Κλαουσούρα του Μεξικού ολοκληρώνεται στη Λεόν σ’ ένα ματς που το σετ αποδόσεων έχει αρκετές μεταβολές. Ποντάρισμα σε απόδοση 2.77.

(Δευτέρα 05:10) Λεόν - Μοντερέι: Το Κλαουσούρα στο Μεξικό συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον και ήδη τα πρώτα συμπεράσματα μετά από οκτώ αγωνιστικές μπορούν να βγουν. Το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής ολοκληρώνεται στη Λεόν εκεί που η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Μοντερέι. Αναμένεται ένα αρκετά συναρπαστικό παιχνίδι.

Η Λεόν έχει καλή έδρα παραδοσιακά, αλλά αυτή την περίοδο ψάχνεται και μετά από επτά ματς έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς βρισκόμενη στις θέσεις του ρεπεσάζ. Διαθέτει ταλέντο στην επίθεση, αλλά για την ώρα κόντρα στους μεγάλους δεν έχει κάνει κάποια μεγάλη εμφάνιση. Προέρχεται από 0-0 κόντρα στη Χουάρες, ενώ οι δύο τελευταίες νίκες ήταν κόντρα σε χαμηλότερης δυναμικής ομάδες. 3-0 την Κερέταρο έξω, και 2-0 την Πουέμπλα μέσα.

Η Μοντερέι διαθέτει από τα υψηλότερα μπάτζετ στην κατηγορία και είναι δεδομένα από τις πιο ποιοτικές στη Λίγκα. Είναι εκπληκτική ως τώρα, δίκαια πρώτη. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Γουαδαλαχάρα εντός με 1-0 μετράει μόνο νίκες από εκείνη τη στιγμή, ήτοι 7 στη σειρά. Ναι μεν έχει παίξει σε κάποια παιχνίδια με τη φωτιά, αλλά τα έχει καταφέρει. Και στις τρεις φετινές εξορμήσεις της στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ. Δεν έχει κάποια αξιόλογη απουσία για απόψε.

Οι Ραγιάδος άνοιξαν φαβορί στο σετ τιμών, αλλά πλέον έχουν γυρίσει αουτσάιντερ. Στο 2.77 το διπλό στη Stoiximan αξίζει το ρίσκο. Έχει συν τοις άλλοις το προβάδισμα στη μάχη των πάγκων ο "Βασιλιάς Μίδας", Βουσετίτς έναντι του 38χρονου Αργεντινού Λαρκαμόν.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ