TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Με τσαμπουκά τα πιτσιρίκια της Μπραγκαντίνο για το 3.35

Coach Pedro Caixinha of Brazil's Bragantino, center, gives instructions to his player Natan, left, during a Copa Sudamericana group C soccer match against Paraguay's Tacuary at Defensores del Chacho stadium in Asuncion, Paraguay, Thursday, April 6, 2023. (AP Photo/Jorge Saenz)
Coach Pedro Caixinha of Brazil's Bragantino, center, gives instructions to his player Natan, left, during a Copa Sudamericana group C soccer match against Paraguay's Tacuary at Defensores del Chacho stadium in Asuncion, Paraguay, Thursday, April 6, 2023. (AP Photo/Jorge Saenz) © 2023 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Η Φλουμινένσε ψάχνει αντίδραση και επιστροφή στις νίκες μετά από ένα κακό σερί και ενώ ακολουθεί Copa Libertadores, απέναντί της η πάντα επικίνδυνη και νεανική Μπραγκαντίνο. Ποντάρισμα σ’ ένα ειδικό στοίχημα του 3.35.

Η σεζόν για τον Ντινίζ στη Φλουμινένσε δεν κυλάει τόσο θετικά όσο θα ήθελε ο ίδιος, η ομάδα διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Είναι άθλια η εικόνα της τελευταία και κυρίως έχει έντονο πρόβλημα στο γκολ. Έτσι και αλλιώς είναι μια μαζεμένη ομάδα που έχει υπομονή στο παιχνίδι της, υπάρχει η ποιότητα για να γυρίσει η κατάσταση και απόψε θα πάει με βασικούς παρότι ακολουθεί ματς στο Copa Libertadores κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στο Μπουένος Άιρες. Το αποψινό όμως μόνο εύκολο δεν είναι καθώς τίθεται αντιμέτωπη με την Μπραγκαντίνο, μια ύπουλη και απρόβλεπτη ομάδα.

Πέντε ματς χωρίς νίκη για τη Φλου, τέσσερις σερί ήττες, σε κανένα από αυτά τα πέντε ματς δεν βρήκε δίχτυα μάλιστα. Ο διακόπτης μπορεί να γυρίσει, αλλά η ομάδα δεν πείθει ιδιαίτερα. Επιπόλαια και πολλά λάθη τόσο στο ματς με την Κορίνθιανς για το πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική που έχασε 2-0, όσο και το ντέρμπι με τη Φλαμένγκο που ηττήθηκε με το ίδιο σκορ και αποκλείστηκε, αφού το πρώτο ματς έληξε 0-0.

Η Μπραγκαντίνο είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, έχει βελτιωθεί, ρολάρει επιθετικά, αλλά ανασταλτικά τα ίδια και τα ίδια λάθη. Μέχρι εκεί μπορεί εξάλλου, αφού είναι μια νεανική ομάδα, που παίζει με τσαγανό και άγνοια κινδύνου. Στα θετικά πάντως το γεγονός πως μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα. Τρεις σερί νίκες, αήττητη για επτά ματς (3-4-0), μόνο σ’ ένα ματς δεν βρήκε δίχτυα στο διάστημα αυτό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Φλου είναι σε άθλια φόρμα, αλλά στο Μαρακανά με τη δύναμη του κόσμου μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Η άμυνα της Μπραγκαντίνο είναι αφελής εξάλλου, από την άλλη η άμυνα της ομάδας του Ντινίζ δεν περνάει καλό φεγγάρι και η φιλοξενούμενη παίζει με τσαμπουκά και πατάει πιο γερά στα πόδια της. Από τα ματς που μπορούν να γίνουν ροντέο. Στο 3.35 το over 1,5 της Μπραγκαντίνο, αξίζει την προσοχή μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλουμινένσε - Μπραγκαντίνο: Over 1,5 Μπραγκαντίνο (απόδοση 3.35), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ