ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τον τρόπο του Καϊσίνια για το 2.25

Ο Πέδρο Καϊσίνια στον πάγκο της Ταγέρες σε αναμέτρηση κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ για το Copa Libertadores
Ο Πέδρο Καϊσίνια στον πάγκο της Ταγέρες © 2022 NICOLAS AGUILERA/ASSOCIATED PRESS

Για το Κύπελλο Αργεντινής η Ταγέρες φιλοξενείται από την Τσάκο φορ Έβερ σε μια αναμέτρηση που υπάρχει φαβορί. Ποντάρισμα το 2.25.

Στο Πάδρε Ερνέστο Μαρτεαρενα η Τσάκο φορ Έβερ φιλοξενεί την Ταγέρες για τη φάση των 32 του Κυπέλλου Αργεντινής στο δεύτερο ματς της βραδιάς από τον θεσμό. Η Τσάκο συμμετέχει στη δεύτερη η τάξει κατηγορίας και βρίσκεται στη 15η θέση (συμμετέχουν 37 ομάδες) με συγκομιδή 26 βαθμούς ύστερα από 20 ματς. Η Ταγέρες μετά από τέσσερα ματς στη Liga Profesional έχει τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στη 18η θέση (συμμετέχουν 28 ομάδες). Ο αγώνας είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι δίχως να μεσολαβήσει ημίωρη παράταση.

Η γηπεδούχος δεν είναι σαφώς και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και στόχος είναι να κυνηγήσει την 13η θέση που μπορεί να τη βάλει στο κόλπο της ανόδου. Αν και κάτι τέτοιο φαντάζει όνειρο, έχει να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία τρεις δεκαετίες, ενώ είναι χωρίς νίκη εδώ και πέντε ματς με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε στα πέναλτι την Άρσεναλ Σαραντί (0-0) κ.δ.).

Η Ταγέρες την πάτησε στο ματς με την Άρσεναλ Σαραντί (1-1). Δέχτηκε γκολ λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με πέναλτι και αποσυντονίστηκε, ισοφάρισε στο 53’, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν καλύτερη του παιχνιδιού και ίσως την κολακεύει το 1-1. Δέχεται πιέσεις το διπλό και από το 2.00 που ήταν πλέον προσφέρεται στο 1.80 και κάτι ψιλά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η γηπεδούχος είναι κατώτερη ποιοτικά ομάδα, άπειρη και δίχως πολλές παραστάσεις σε τέτοιο επίπεδο. Δεν έχει τη φόρμα για να χτυπήσει το παιχνίδι. Η Ταγέρες είναι ομάδα του προπονητή και ο Καϊσίνια είναι ψύχραιμος ζητώντας απαντήσεις από τους παίκτες του μετά το τελευταίο ματς, χτυπάει συνήθως τέτοια παιχνίδια, αλλά θυσιάζει το θέαμα, θέλει να χτίσει μομέντουμ ενόψει Copa Libertadores που έχει την επόμενη εβδομάδα (αντιμετωπίζει την Κολόν Σάντα Φε). Δύσκολα να ξεφύγει το σκορ, στο 2.25 το διπλό σε συνδυασμό με το under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσάκο Φορ Έβερ - Ταγέρες: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.25), 03:10
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ