TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τον Πίκατσου για την κούπα σε απόδοση 4.25

Ο Αργεντινός τεχνικός Χουάν Πάμπλο Βοϊβόντα
Ο Χουάν Πάμπλο Βοϊβόντα © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Ώρα για το φινάλε του Copa Sudamericana, Φορταλέζα και Λίγκα ντε Κίτο κοντράρονται στην Ουρουγουάη για την κούπα με τη μελέτη του αγώνα να οδηγεί σε δύο στοιχήματα του 2.00 και του 4.25.

Η Φορταλέζα είναι ένα από τα αξιοθαύμαστα πρότζεκτ του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου που ξεπήδησαν τα τελευταία χρόνια. Η δουλειά που έγινε ήταν εκπληκτική, στο παρελθόν έκοβε βόλτες στη Serie C, αλλά με τη δύναμη του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Δυνατή έδρα το Καστελάο, που άλλοτε φορές γέμισε και άγχος την ομάδα πάντως. Πέρσι πρώτη απόπειρα σε διεθνή διοργάνωση και μάλιστα στο Copa Libertadores, φέτος βρέθηκε στο Copa Sudamericana, τη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής. Ελκυστικό και ορθολογικό ποδόσφαιρο, με τον Βοϊβόδα να καθοδηγεί μαεστρικά την ομάδα.

Τελευταίο ματς πριν μια εβδομάδα από την Μπαΐα εκτός έδρας και ήττα με 2-0, είχε προηγηθεί το 1-0 από τη Βάσκο πάλι εκτός έδρας για το Brasileirao. Στα ημιτελικά της διοργάνωσης πέταξε έξω την Κορίνθιανς με 1-1 εκτός και 2-0 εντός. Χαμηλοί οι τόνοι για τον αποψινό παρθενικό τελικό στο Μαλδονάδο της Ουρουγουάης.

Απέναντί της η Λίγκα ντε Κίτο. Οι Εκουτοριανοί είναι σαφώς πιο έμπειροι, έχει πιο βαριά φανέλα η τυπικά φιλοξενούμενη και μετράει τέσσερις κατακτήσεις διεθνών τίτλων στην ιστορία της. Στα ημιτελικά πέταξε έξω την αργεντίνικη Ντιφένσα Χουστίσια, κέρδισε εντός 3-0 με τη ρεβάνς να λήγει 0-0. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στις δύο προηγούμενες φάσεις την πρόκριση την είχε πάρει στα πέναλτι. Ταλαιπωρήθηκε λίγο για το ματς με την Εμελεκ αφού λόγω κακοκαιρίας έπαιξε σε δύο δόσεις. Κέρδισε έστω και δύσκολα 1-0, ενώ παρατάχθηκε με βασικούς. Σωστά δομημένη ομάδα, δεν έχει πάντοτε διάρκεια και δέχεται φάσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λίγκα ντε Κίτο είναι η βαριά φανέλα του τελικού, έχει εκπληκτικό ρεκόρ σε τελικούς με 4/5, έχει εμπειρία, αλλά δεν είναι όμως και αυτή που παίζει την καλύτερη μπάλα. Υπάρχει διαφορά στο σκέλος αυτό. Η Φορταλέζα είναι αυτή που παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο και ποιοτικά είναι ένα κλικ καλύτερη, βέβαια, θα μπορούσε όμως να είναι και πιο ισορροπημένο το σετ τιμών. Στα όρια του αποδεκτού το 2.00 του άσου.

Σε ο,τι αφορά στους σκόρερ δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον Ιάγκο Πίκατσου της βραζιλιάνικης ομάδας. Είναι ένας παίκτης που κουβαλάει την μπάλα, κάνει παιχνίδι και φέτος σημειώνει γεμάτη σεζόν. Πολλά τα ups and downs στις αποδόσεις του για το ενδεχόμενο να σκοράρει. Από το 4.50 βρέθηκε στο 3.90, αλλά πλέον εντοπίζεται στο 4.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φορταλέζα - Λίγκα ντε Κίτο: 1 (απόδοση 2.00), 23:00
  • Φορταλέζα - Λίγκα ντε Κίτο: Γκολ Πίκατσου (απόδοση 4.25), 23:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ