BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τον Ντίαζ για το 2.75 στο Λίβερπουλ - Νόριτς

Ο Λουίς Ντίας πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στη Νόριτς
Ο Λουίς Ντίας πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στη Νόριτς © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Τελικός για την Μπέερσοτ στην έδρα της παραπαίουσας Σταντάρ, προημιτελικός FA Cup για νεύρα ανάμεσα σε Σάουθαμπτον και Γουέστ Χαμ, χαοτική διαφορά ποιότητας στο 'Anfield' ακόμη κι αν ο Κλοπ πάει σε εκτεταμένο ροτέισον απέναντι στη Νόριτς.

(19:45) Σταντάρ Λιέγης - Μπέερσοτ: Εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική στο 'Stade Maurice Dufrance'. Βουτηγμένη στην απογοήτευση η σεζόν για τη Σταντάρ Λιέγης. Αλλιώς τα υπολόγιζε, αλλιώς της ήρθαν. Ανήμπορη ακόμη και να διεκδικήσει μια θέση στο Group των playoffs για ένα εισιτήριο στο Conference League. Βρίσκεται σε ελεύθερη αγωνιστική πτώση. Μετά τη νίκη επί της Όιπεν στις 26/1 ακολούθησαν πέντε ματς με τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Στην 14η θέση με 29 βαθμούς και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, οφείλει να προσέξει για να μην μπλέξει.

Η Μπέερσοτ δίνει τη μάχη της μπας και καταφέρει να μείνει στην κατηγορία. Έδειξε παλμό στο 2-1 επί της Κόρτραϊκ, όμως ήρθαν οι συνεχόμενες ήττες από Σερκλ Μπριζ και Σαρλερουά για να την επαναφέρουν στην σκληρή πραγματικότητα. Ουραγός με 16 βαθμούς και στο -7 από τα playouts, με ένα ματς λιγότερο.

Η Σταντάρ Λιέγης... παραπατάει. Ξέρει όμως πως πρέπει να βγάλει αντίδραση για να ολοκληρώσει τουλάχιστον τη σεζόν δίχως παρατράγουδα. Η Μπέερσοτ δίνει ουσιαστικά έναν τελικό, αφού μόνο οι νίκες στο εξής μπορούν να τη φέρουν προ του θαύματος που κυνηγάει. Συνθήκες που μας οδηγούν στην επιλογή του G/G & over 2,5 στο 2.02 της Stoiximan.

(21:30) Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ: Για την προημιτελική φάση του FA Cup η αναμέτρηση στο 'St. Mary's Stadium'. Η Σαουθάμπτον απέκλεισε τις Σουόνσι και Κόβεντρι για να φτάσει ως εδώ. Σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα του Χάζενχουτλ το τελευταίο δίμηνο, με εξαιρετικά αποτελέσματα που 'κλείδωσαν' την παραμονή στην Premier League. Στα δέκα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, οι 'Άγιοι' έχουν μόλις μια ήττα, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε νίκες. Οι 35 βαθμοί τους φέρνουν στην 9η θέση και μαζί ένα πολύ άνετο τρίτο μισό της σεζόν.

Η Γουέστ Χαμ δίνει μεγάλη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και παραμένει στο κόλπο για την 4άδα. Μετά και το 1-0 επί της Γουλβς είναι 5η με 45 βαθμούς και στο -2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απέκλεισε τις Λιντς και Κιντερμίνστερ για να φτάσει στους '8' του Κυπέλλου, που της προσφέρει μια ακόμη ευκαιρία για διάκριση τη φετινή σεζόν.

Ματς πολύ λεπτών ισορροπιών. Η Σαουθάμπτον έχει το μομέντουμ και διανύει την καλύτερη αγωνιστική της φάση μέσα στη σεζόν. Η Γουέστ Χαμ έχει σταθερά καλή εικόνα φέτος και ο Μόγες της έχει δώσει χαρακτήρα. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί και είναι πιθανό να μην φτάσουν τα 90 λεπτά αγώνα. Η επιλογή της ισοπαλίας, σε απόδοση 3.39 στη Stoiximan.

(22:15) Λίβερπουλ - Νόριτς: Λίγες μέρες μετά το 3-1 για την Premier League, οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά στο 'Anfield' για το FA Cup. Η Λίβερπουλ φτάνει στο ματς από την κατάκτηση του Carabao Cup (στα πέναλτι κόντρα στην Τσέλσι), τη στιγμή που δίνει σκληρή μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αφού κάλυψε ένα διψήφιο χάντικαπ διαφοράς από την κορυφή, είναι πλέον στο -6 από την Σίτι και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Σε εξαιρετική κατάσταση, με 13 παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και 10 σερί νίκες.

Πρόκληση το ματς για τη Νόριτς, αλλά ο μεγάλος της στόχος δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Premier League. Το έργο της φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο, αλλά το παλεύει, ειδικά από τη στιγμή που τα μαθηματικά δεν είναι... απαγορευτικά. Ουραγός μεν με 17 βαθμούς, όμως το -5 από τη γραμμή σωτηρίας δεν είναι απίθανο να καλυφθεί. Απαιτείται φυσικά άμεση βελτίωση, καθώς οι τρεις σερί ήττες δεν είναι καλός οιωνός.

Σχεδόν... χαοτική η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Ακόμη κι αν ο Κλοπ αποφασίσει εκτεταμένο ροτέισον, η Λίβερπουλ έχει σαφές προβάδισμα. Η Νόριτς δεν έχει την πολυτέλεια να σκέφτεται το Κύπελλο, ούτε έχει τις λύσεις που απαιτούνται για συνεχόμενα ματς. Να σκοράρει ο Ντίας και να κερδίσει η Λίβερπουλ με χάντικαπ -1, σε απόδοση 2.75 στο MatchCombo της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ