TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τον κόσμο στα κάγκελα και πρόβλημα στο γκολ η Κορίνθιανς

Gil of Brazil's Corinthians, looks on at the end of a Copa Libertadores Group E soccer match against Argentina's Argentinos Juniors at Diego Armando Maradona stadium in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, May 24, 2023. The match ended on a 0-0 draw. (AP Photo/Ivan Fernandez)
Gil of Brazil's Corinthians, looks on at the end of a Copa Libertadores Group E soccer match against Argentina's Argentinos Juniors at Diego Armando Maradona stadium in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, May 24, 2023. The match ended on a 0-0 draw. (AP Photo/Ivan Fernandez) © 2023 IVAN FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο Μινέιρο ψάχνει εκδίκηση και την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα από τότε που την ανέλαβε ο Σκολάρι. Προβληματίζει η Κορίνθιανς του Λουσεμπούργκο. Ποντάρισμα στο 2.07.

Με μια μεγάλη υποχρέωση νίκης μπαίνει απόψε η Ατλέτικο Μινέιρο στην αναμέτρηση με την Κορίνθιανς στο Μπέλο Οριζόντε. Τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα στην τελευταία πεντάδα αγώνων, με τελευταία νίκη επί της Αλιάνζα στη Λίμα για το Copa Libertadores (1-0), έκτοτε άλλαξαν τα πράγματα. Στον πάγκο βρίσκεται ο Φελιπάο, ο σπουδαίος Φελίπε Σκολάρι, που έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδο και πήγε στο Μινεϊράο για τα μάτια της Ατλέτικο, αφήνοντας την Ατλέτικο Παραναένσε. Πήγε να τα κάνει όλα σωστά κόντρα στην Αμέρικα την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά τα θαλάσσωσε στο τέλος λόγω άγχους και το 2-0 έγινε 2-2. Δεν παίζει ο Χουλκ απόψε, αλλά υπάρχει ο Παουλίνιο. Η επιθετική συνέπειά της είναι δεδομένη.

Η Κορίνθιανς μπορεί στα χαρτιά να έχει ποιότητα, αλλά δεν στρίβει. Πολλά θέματα εντός, ακόμα περισσότερα εκτός. Δεν μπορεί να βρει δίχτυα. Δυσκολεύεται να κάνει παιχνίδι. Ο Λουσεμπούργκο δεν είναι δα και μάγος για να γυρίσει την κατάσταση, κάποια πράγματα είναι πέραν του ιδίου.

Ο κόσμος είναι στα κάγκελα, τα έχει με τους παίκτες, αυξάνει την πίεση προς αυτούς, παρά στον έμπειρο κόουτς. Τώρα που τα λέμε αυτός είναι ο τελευταίος που φταίει. Ας μην γελιόμαστε, η απόφαση της διοίκησης για να τον βγάλει από τη ναφθαλίνη ήταν αρκετά ρισκαδόρικη και ουδείς το περίμενε. Μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο Βραζιλίας έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Αμέρικα Μινέιρο παρότι έκανε φάσεις. Νωρίτερα είχε χάσει εντός από την Μπραγκαντίνο με το ίδιο σκορ για το Brasileirao κάνοντας άθλια εμφάνιση. Μετράει έξι ήττες στα επτά τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Κύπελλο Βραζιλίας στο πρώτο ματς κέρδισε η Ατλέτικο 2-0, αλλά η Τιμάο ήταν αυτή που προκρίθηκε αφού ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι ένα κλικ πιο ποιοτική, έχει καλή έδρα και μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες. Η Τιμάο έχει πολλά προβλήματα, πνίγεται στο άγχος και την εσωστρέφεια. Δεν μπορεί εύκολα να κάνει παιχνίδι. Στο 2.07 το combo 1 & Over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μινέιρο - Κορίνθιανς: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.07), 00:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ