ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το προσωπικό κίνητρο του Γκρίφο και τη φόρμα της Μόντσα

Ο άσος της Φράιμπουργκ, Βιντσέτσο Γκρίφο
Ο Βιντσέτσο Γκρίφο © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Φράιμπουργκ - Βόλφσμπουργκ και Σασουόλο - Μόντσα από το πρωτάθλημα της Γερμανίας και της Ιταλίας αντίστοιχα.

Η αυλαία της προτελευταίας αγωνιστικής στην Bundesliga ανοίγει με την αναμέτρηση της Φράιμπουργκ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά ματς, αφενός διότι η Φράιμπουργκ συνεχίζει να κυνηγάει την έξοδό της στο Champions League, αφετέρου γιατί η Βόλφσμπουργκ παλεύει για την έκτη θέση και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Φράιμπουργκ ηττήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με 4-2 από την Ουνιόν στο Βερολίνο. Είδε έτσι την άμεση αντίπαλό της για την τετράδα να ξεφεύγει στο +3, έχοντας μάλιστα υπέρ της και την ισοβαθμία, αφού οι Βερολινέζοι είναι στο +14 στη διαφορά τερμάτων, ενώ η Φράιμπουργκ στο +6.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ δεν έχει πετάξει ακόμη λευκή πετσέτα. Σημειώνεται, ότι το Σάββατο, η Ουνιόν παίζει στο Ζινσχάιμ με τη Χοφενχάιμ και η Λειψία στο Μόναχο με την Μπάγερν. Επομένως, αν η Φράιμπουργκ κερδίσει απόψε τους "λύκους" θα αναπτερώσει τις ελπίδες της για το Champions League.

Σε κάθε περίπτωση, η σεζόν της Φράιμπουργκ θεωρείται ήδη επιτυχημένη, αφού έχει εξασφαλίσει μίνιμουμ την πέμπτη θέση και την έξοδο στους ομίλους του Europa League. Βέβαια, όσο έχει μαθηματικές πιθανότητες δεν θα εγκαταλείψει το όνειρο της παρθενικής συμμετοχής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ, έστω και χωρίς να πείσει, κέρδισε 2-1 τη Χοφενχάιμ και εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Λεβερκούζεν στη Στουτγάρδη. Την έπιασε στη βαθμολογία και για την ακρίβεια την προσπέρασε στην ισοβαθμία, για ένα γκολ. Δεν αποκλείεται λοιπόν, η έκτη θέση να κριθεί στη διαφορά τερμάτων με την Μπάγερ.

Φυσικά, αν η ομάδα του Νίκο Κόβατς περάσει απόψε από το Europa-Park θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα, δεδομένου ότι την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την ουραγό και πιθανότατα υποβιβασμένη Χέρτα.

Το Φράιμπουργκ πάντως δεν είναι μία απλή έδρα. Το σύνολο του Στράιχ έχει υποστεί φέτος μόνο τρεις ήττες μπροστά στους οπαδούς του, σε επίπεδο Bundesliga, από την Μπάγερν, την Ντόρτμουντ και τη Λειψία. Δηλαδή τις τρεις πρωτοπόρους. Ας έχουμε επίσης υπόψη μας, ότι στον πρώτο γύρο η Φράιμπουργκ είχε γνωρίσει μία ταπεινωτική ήττα με 6-0 στο Βόλφσμπουργκ, επομένως διψάει απόψε για εκδίκηση και απαντήσεις.

Το σετ είναι αρκετά σωστό, με τον άσο φαβορί σε τιμές άνω του 2.00 και το διπλό στο 3.30-3.35. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το anytime του Βιντσέντσο Γκρίφο σε τιμές στο 2.80. Ο Ιταλός ηγέτης της Φράιμπουργκ έφτασε τα 14 γκολ και κυνηγάει στην πρώτη θέση των σκόρερ τον Νίκλας Φίλκρουγκ, που έχει 16. Ο Γκρίφο, που σκόραρε στο Βερολίνο, έχει πετύχει την τελευταία τριετία 32 γκολ στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας, εκ των οποίων τα 20 εντός έδρας. Επίσης, είναι ο εκτελεστής όλων των στατικών φάσεων για την ομάδα του και φέτος έχει σκοράρει επτά φορές από το σημείο του πέναλτι.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη Serie A το πρόγραμμα ανοίγει η αναμέτρηση της Σασουόλο με τη Μόντσα (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι απέδειξε περίτρανα ότι ήρθε στην πρώτη κατηγορία για να μείνει. Παρότι νεοφώτιστη έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν και διεκδικεί από τη Φιορεντίνα την όγδοη θέση, η οποία δεν αποκλείεται να δώσει και ευρωπαϊκό εισιτήριο στα προκριματικά του Conference League, αν η Ιντερ κατακτήσει το κύπελλο και ταυτόχρονα η Γιουβέντους τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, λόγω οικονομικών παρατυπιών.

Όπως και να έχει η Μόντσα είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, αφού τρέχει αήττητο σερί επτά αγώνων (4-3-0) και στα τελευταία 11 ματς έχασε μόνο από τη Λάτσιο. Την περασμένη αγωνιστική, κέρδισε με το σπαθί της 2-0 την πρωταθλήτρια Νάπολι, όπως μαρτυρούν και τα xGoals (1,38-1,11).

Από καλό παιχνίδι βέβαια έρχεται και η Σασουόλο. Έπαιξε στα ίσα τη φορμαρισμένη Ιντερ στο Μιλάνο και βάσει εμφάνισης άξιζε ένα θετικό αποτέλεσμα (xGoals 1,49-2,20). Τελικά ηττήθηκε με 4-2, πληρώνοντας ουσιαστικά τα δύο αυτογκόλ του στόπερ Ρουάν Τρεσόλντι.

Η Σασουόλο είναι πρακτικά αδιάφορη βαθμολογικά, ωστόσο σκοράρει έξι σερί ματς στην έδρα της, ούσα μάλιστα αήττητη (4-2-0) αυτό το διάστημα. Επίσης, έχει σε εξαιρετικό φόρμα τον Ντομένικο Μπεράρντι, ο οποίος έφτασε τα επτά γκολ στο β' γύρο.

Από την άλλη, η Μόντσα βρίσκει σταθερά δίχτυα εδώ και επτά αγωνιστικές, ενώ στα τελευταία δέκα παιχνίδια της εκτός έδρας απέτυχε μόνο μία φορά να σκοράρει. Το Goal/Goal είναι αναμενόμενα φαβορί στο 1.60, ωστόσο μπορούμε να φτάσουμε την απόδοση ακόμη και στο 2.60 σε combo με το Χ2, στη λογική ότι η Μόντσα θα διευρύνει το αήττητο σερί της. Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 1-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ: Γκρίφο Anytime (απόδοση 2.80), 21:30
  • Σασουόλο – Μόντσα: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 2.60), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ