BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το 4.15 στο Βαλένθια – Μπαρτσελόνα

Ο Ραφίνια σε αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη για τη La Liga
Ο Ραφίνια © 2022 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Με κεκτημένη ταχύτητα και από ευρωπαϊκό θρίαμβο η Ίντερ κόντρα στη Σαμπντόρια, ζόρικη έξοδος στο ‘Mestalla’ για την απογοητευμένη Μπαρτσελόνα. Αποδόσεις στο 3.25 & 4.15.

(21:45) Ίντερ - Σαμπντόρια: Για την 12η αγωνιστική της Serie A η αναμέτρηση στο Μιλάνο. Η Ίντερ έμοιαζε να φλερτάρει με μια χαμένη σεζόν από νωρίς, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει. Και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Οι ήττες από Λάτσιο, Μίλαν αλλά και αυτές που ήρθαν λίγο μετά από Ουντινέζε και Ρόμα είχαν φέρει στα πρόθυρα της εξόδου τον Ιντσάγκι, που κατάφερε όμως να γυρίσει το χαρτί.

Όχι τόσο με τις τρεις σερί νίκες κόντρα σε Σασουόλο, Σαλερνιτάνα και Φιορεντίνα (3-4 με... buzzer beater του Μχιταριάν), αλλά κυρίως με τον τρόπο που πήρε τέσσερις βαθμούς κόντρα στη Μπαρτσελόνα, πριν σφραγίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Champions League με το τρίποντο κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν!

Στο πρωτάθλημα πάντως είναι στην 7η θέση με 21 βαθμούς, στο -3 από την τετράδα και στο -8 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Παραμένει η μοναδική δίχως ισοπαλία (7Ν-4Η) μετά από 11 αγωνιστικές. Νοκ άουτ οι Μπρόζοβιτς και Ντάλμπερτ.

Μια πολύ δύσκολη σεζόν περιμένει τη Σαμπντόρια, που θα χρειαστεί να δώσει σκληρή μάχη για τη σωτηρία. Το 'διπλό' στην έδρα της Κρεμονέζε ήταν ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, κυρίως γιατί σήμανε και την πρώτη νίκη της Σαμπντόρια στο πρωτάθλημα!

Κόντρα σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο κατάφερε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση και να πάρει λίγη ψυχολογία ενόψει της ζόρικης συνέχειας. Με 6 βαθμούς η Σαμπντόρια είναι 18η, παραμένει εντός ζώνης υποβιβασμού αλλά και μόλις στο -2 πλέον από τη γραμμή σωτηρίας. Αμφίβολοι για το ματς στο Μιλάνο οι Ντε Λούκα και Γουίνκς.

Η Ίντερ φτάνει στην αναμέτρηση με απόλυτα θετικό μομέντουμ και μπόλικη αυτοπεποίθηση. Που σε συνδυασμό με την διαφορά ποιότητας που υπάρχει στα ρόστερ των ομάδων, να δημιουργεί συνθήκες νίκης με... κεκτημένη ταχύτητα. Η επιστροφή του Λουκακού ισχυροποιεί πολύ τους 'νερατζούρι' στη γραμμή κρούσης και προσφέρει μια ακόμη λύση πρώτης γραμμής στον Ιντσάγκι.

Θέλει να συνεχίσει την αντεπίθεση της στη Serie A η Ίντερ και θα επιχειρήσει να βάλει από νωρίς τις βάσεις για το τρίποντο. Η συνδυαστική επιλογή 1 ημίχρονο & over 3,5 κόρνερ για την Ίντερ στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.25 στο Bet Builder της Stoiximan.

(22:00) Βαλένθια - Μπαρτσελόνα: Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στη La Liga η αναμέτρηση του 'Mestalla'. Ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες έτρεξε η Βαλένθια, πριν υποστεί αναπάντεχη εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Μαγιόρκα.

Είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, προηγήθηκε στο 52' αλλά πλήρωσε την απροσεξία της στη συνέχεια. Δέχθηκε δύο γκολ και χωρίς να το καταλάβει έφυγε με άδεια χέρια από την αναμέτρηση.

Έμεινε έτσι στην 9η θέση με 15 βαθμούς, στο -3 από την 6η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μετράει συνολικά 4Ν-3Ι-4Η με γκολ 18-13. Βελτιωμένη εμφανώς σε σχέση με πέρσι, δύσκολα όμως θα διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ντιακαμπί, Ντομενέκ και Μοριμπά είναι τραυματίες, τιμωρημένος ο Μούσα.

Ένα σοβαρό ψυχολογικό πλήγμα κουβαλά η Μπαρτσελόνα φτάνοντας στο ματς του 'Mestalla'. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League και θα συνεχίσει στο Europa. Εμφανώς επηρεασμένη από τη νίκη της Ίντερ που προηγήθηκε χρονικά και έκρινε τον όμιλο, ηττήθηκε 3-0 από την Μπάγερν Μονάχου χωρίς να προβάλλει αντίσταση.

Πλέον αφοσιώνεται στη μάχη της La Liga, καθώς μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Ρεάλ (μοναδική στο πρωτάθλημα) βρίσκεται στο ρόλο του κυνηγού. Τουλάχιστον στις νίκες επί των Βιγιαρεάλ (3-0) και Μπιλμπάο (4-0) κατάφερε να διατηρηθεί σε απόσταση ενός τριπόντου από την κορυφή. Μετράει συνολικά 9Ν-1Ι-1Η με γκολ 28-4. Αραούχο, Κρίστενσεν, Ντεπάι και Σέρτζι Ρομπέρτο είναι νοκ άουτ.

Σκληρή, θαραλλέα και επιθετική η εκδοχή της Βαλένθια του Γκατούσο, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση το ματς για τη Μπαρτελόνα. Οι Καταλανοί φτάνουν με μπόλικη πίεση στην αναμέτρηση και θα πρέπει πρωτίστως να διαχειριστούν τα ψυχολογικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Η ποιότητα περισσεύει στην ομάδα του Τσάβι, ερώτημα η πνευματική ετοιμότητα αλλά και η σωματική κόπωση. Η συνδυαστική επιλογή Goal/Goal & να σκοράρει ο Ραφίνια σε απόδοση 4.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ