ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το 2.00 στην κόντρα Γιακουμάκη - Φούντα

Ο Ταξιάρχης Φούντας πανηγυρίζει το γκολ με την DC United
Ο Ταξιάρχης Φούντας πανηγυρίζει το γκολ με την DC United AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις σημαντικότερες αναμετρήσεις του προγράμματος από το MLS.

Μπορεί ακόμη το MLS να είναι πολύ πίσω συγκριτικά με τα υπόλοιπα παραδοσιακά αθλήματα των ΗΠΑ, ωστόσο δεν υπάρχει αντίρρηση ότι τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει επίπεδο ως λίγκα, προσελκύοντας όλο και περισσότερους σταρ από την Ευρώπη, έστω σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία.

Ειδικά το αντίκτυπο που θα έχει η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Ιντερ Μαϊάμι αναμένεται τεράστιο. Παρότι ακόμη η μεταγραφή δεν έχει επισημοποιηθεί, η ομάδα του Ντέιβιν Μπέκαμ συζητιέται αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον πλανήτη, λόγω της επικείμενης μεταγραφής του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή.

Σε ό,τι αφορά πάντως στο αποψινό πρόγραμμα του MLS, το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στην αναμέτρηση Ατλάντα – Ουάσινγκτον (11/06 02:30 Live από το SPORT24), όπου θα κοντραριστούν ο Γιώργος Γιακουμάκης με τον Ταξιάρχη Φούντα.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί στην ανατολική περιφέρεια μετά από 17 αγώνες. Η Ατλάντα του Γιακουμάκη είναι αήττητη πέντε αγωνιστικές, ωστόσο προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες. Τελευταία το 0-0 στο Λος Άντζελες μεσοβδόμαδα, σε ένα ματς όπου έπαιξε για να μη χάσει και τα κατάφερε με κορυφαίο τον γκολκίπερ Γκούζαν, ο οποίος μεταξύ άλλων έπιασε και πέναλτι του Κάρλος Βέλα στο 71'. Η Ατλάντα ολοκλήρωσε το ματς με μόλις τέσσερις τελικές, ενώ το LA είχε 22 σε μία αναμέτρηση με xGoals 2,51-0,78.

Σε κάθε περίπτωση, η ισοπαλία για την ομάδα του Γκονζάλο Πινέδα στην Καλιφόρνια ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Τώρα, η United επιστρέφει στην έδρα της όπου έχει ρεκόρ 5-2-1 και σκοράρει κατά μέσο όρο πάνω από δύο γκολ ανά αγώνα.

Στον αντίποδα, η Ουάσινγκτον του Φούντα (3 γκολ σε 11 συμμετοχές) έρχεται από το διπλό στο Μαϊάμι επί της Ιντερ με 2-1. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες από το 7' και επικράτησε χάρη στα γκολ του Πάινς (76') και του Μπεντέκε (90'), ο οποίος έφτασε ήδη τα οκτώ φέτος. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε επιθετικός μονόλογος για την DC αφού οι τελικές ήταν 4-23 και τα xGoals 0,12-2,71. Η Ιντερ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 92'.

Για την Ουάσινγκτον αυτό ήταν το τρίτο της διπλό σε επτά ματς εκτός έδρας (3-1-3). Μάλιστα, έχει το πλεονέκτημα ότι δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, επομένως αναμένεται πιο φρέσκια απόψε συγκριτικά με την Ατλάντα. Οι μπουκ βέβαια δίνουν καθαρό φαβορί τον άσο στο 1.80-1.85, καθώς σέβονται την έδρα της United.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Με βάση πάντως τη συμπεριφορά των δύο ομάδων μπορούμε να στραφούμε στις αγορές των γκολ και να επιλέξουμε το combo Goal/Goal & Over 2,5 σε τιμές διπλασιασμού. Η Ατλάντα πριν το 0-0 στο Λος Άντζελες μετρούσε 8/9 Over 2,5 και ισάριθμα αμφίσκορα, έχοντας ασφαλώς για πρώτο σκόρερ τον Γιακουμάκη, ο οποίος έχει σημειώσει εννιά τέρματα σε 13 συμμετοχές.

Από την άλλη, η Ουάσινγκτον μετράει τρία σερί Goal/Goal & Over 2,5 και έχει σκοράρει οκτώ γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς. Επίσης, από το 2017 και μετά, σε επτά επισκέψεις της στην Ατλάντα έχει επιβεβαιωθεί έξι φορές το παραπάνω combo (1-3, 3-1, 3-1, 1-2, 3-2, 3-2).

Άλλο ένα παιχνίδι που μπορεί να μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι αυτό ανάμεσα στο Τορόντο και το Νάσβιλ (11/06 02:30 Live από το SPORT24). Το Νάσβιλ βρίσκεται σε σούπερ φόρμα, με τέσσερις διαδοχικές νίκες και αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών (6-2-0).

Το Τορόντο από την πλευρά του μάζεψε πέντε βαθμούς στα τελευταία τρία ματς και με το 1-1 στη Μινεσότα συμπλήρωσε εννιά ισοπαλίες, τις περισσότερες στο πρωτάθλημα.

Με βάση την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων είναι μάλλον παράλογο να δίνεται αουτσάιντερ το διπλό. Οι Καναδοί πάντως στην έδρα τους είναι συνήθως ανταγωνιστικοί, έχουν φέτος ρεκόρ 3-5-1 και τώρα που ξύπνησε ο Λορέντσο Ινσίνιε είναι ασφαλώς πολύ πιο επικίνδυνοι.

Ο πρώην άσος της Νάπολι είχε δύο ασίστ στην τελευταία νίκη του Τορόντο με 2-1 επί της Ουάσινγκτον, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι με τη Μινεσότα, άνοιξε το σκορ στο 58ο λεπτό. Στο 3.75 να βρει δίχτυα και απόψε κόντρα στο Νάσβιλ. Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του είχε σκοράρει και τον περσινό Αύγουστο, στο επικό διπλό του Τορόντο με 4-3 μέσα στο Τενεσί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλάντα – Ουάσινγκτον: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 02:30
  • Νάσβιλ – Τορόντο: Ινσίνιε Anytime (απόδοση 3.75), 02:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ