BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το 1.93 και το 6.10 στο Ελλάδα - Ιρλανδία

Οι παίκτες της Εθνικής πανηγυρίζουν το γκολ του Μασούρα
Οι παίκτες της Εθνικής πανηγυρίζουν το γκολ του Μασούρα EUROKINISSI

Διπλή πρόταση του BetMarket.gr για το αποψινό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας.

Με το δεξί ξεκίνησε η Ελλάδα στα προκριματικά του EURO 2024, καθώς κέρδισε 3-0 το Γιβραλτάρ. Βέβαια, ο αντίπαλος ήταν αρκετά χαμηλότερης δυναμικότητας, αν και η ολοκληρωτική νίκη της Εθνικής μας ήταν ένα καλό σημάδι.

Στο σημερινό παιχνίδι (21:45 NOVASPORTS Prime, ALPHA, Live από το SPORT24 ) θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν αντίπαλο που είναι περισσότερο στα μέτρα της κι έτσι το πλάνο ίσως αλλάξει, με τον Πογέτ να ρίχνει το βάρος περισσότερο στην άμυνα. Το πιο πιθανό πάντως είναι να διατηρηθεί το 4-3-3 σαν σχηματισμός, ενώ οι επιθέσεις θα γίνονται κυρίως από τα πλάγια. Αυτό που προσπαθεί η Εθνική μας είναι να αναπτύσσεται με ταχύτητα και να κάνει γρήγορες μεταβιβάσεις στο επιθετικό μισό, ώστε να πιάνει απροετοίμαστη την αντίπαλη άμυνα.

Η Ιρλανδία έχασε 0-1 στη δύσκολη πρεμιέρα από τους Γάλλους. Έκανε συχνά λάθη όταν δεχόταν έντονη πίεση από τον αντίπαλο. Επιθετικά απείλησε κυρίως με στημένες φάσεις, ενώ η σπουδαιότερη ευκαιρία της ήταν με κεφαλιά. Η ίδια δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας κανένα δυνατό παιχνίδι της τελευταίες πενταετίας, καθώς οι μόνες νίκες ήταν κόντρα σε Λουξεμβούργο, Γιβραλτάρ, Αζερμπαϊτζάν και Ανδόρα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ελλάδα είναι το φαβορί της αναμέτρησης, καθώς παίζει στην έδρα της και συνολικά δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Μάλιστα, στα τελευταία 15 εντός έδρας παιχνίδια της έχει μόλις μία ήττα και στα τελευταία τέσσερα (3-1-0) μετρά τρεις ανέπαφες εστίες. Η Ιρλανδία μπορεί να απείλησε τους Γάλλους με τις στημένες φάσεις, όμως με οργανωμένη ανάπτυξη παιχνιδιού δεν κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να διαβαστεί εύκολα. Η μη ήττα της Εθνικής μας σε combo bet με under 2,5 στο 1.93.

Fun Bet με απόδοση 6.10

Τόσο η Ελλάδα, όσο και η Ιρλανδία απειλούν αρκετά με κεφαλιές. Αμφότερες έχουν ικανούς εκτελεστές στημένων φάσεων, ενώ διαθέτουν και παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα με κεφαλιές. Έτσι, αξία υπάρχει και στην επιλογή “Να μπει το 1ο γκολ με κεφαλιά” που προσφέρεται σε απόδοση 6.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα - Ιρλανδία: 1X & Under 2,5 (απόδοση 1.93), 21:45
  • Ελλάδα - Ιρλανδία: 1o γκολ με κεφαλιά (απόδοση 6.10), 21:45

Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024 στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ