BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τις έδρες στο Libertadores

Φίλαθλοι της Μποταφόγκο σε αναμέτρηση στο Μπουένος Άιρες κόντρα στη Ντιφένσα Χουστίσια για το Copa Sudamericana
Φίλαθλοι της Μποταφόγκο © 2022 MARIANO BLANC/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της Τετάρτης στο Copa Libertadores και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις έδρες των Μπραγκαντίνο και Κόλο Κόλο, σε αποδόσεις 1.90 και 2.05 αντίστοιχα.

Μπραγκαντίνο – Μποταφόγκο: Στη βραζιλιάνικη μονομαχία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Copa Libertadores, η Μποταφόγκο απέκτησε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα. Μια τυχερή σχετικά νίκη με την Μποταφόγκο να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις ευκαιρίες της και την Μπραγκαντίνο να δικαιούται περισσότερα από την εμφάνισή της.

Και στη ρεβάνς θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Έστω και στο όριο, αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά θα στείλει το ζευγάρι απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι. Η Μπραγκαντίνο είναι σωστό φαβορί, σε απόδοση 1.90.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Κόλο Κόλο – Σπορτίβο Τρινιντένσε: Η Κόλο Κόλο από τη Χιλή έχει το προβάδισμα πρόκρισης από τον τρίτο γύρο του Copa Libertadores, μετά το 1-1 που απέσπασε από την Σπορτίβο Τρινιντένσε της Παραγουάης. Η χιλιανή ομάδα αδικείται κατάφωρα από το αποτέλεσμα, ήταν η καλύτερη ομάδα και είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες για τη νίκη, ωστόσο η Σπορτίβο Τρινιντένσε κατάφερε με μαζική άμυνα να κρατήσει το ματς στην ισοπαλία.

Και στους προκριματικούς γύρους τα ματς των δύο ομάδων έχουν κινηθεί στα λίγα γκολ. Θα υπάρξει και η σκοπιμότητα προφανώς στη ρεβάνς, η Κόλο Κόλο ως καλύτερη ομάδα μπορεί να το πάρει στη λογική ακόμα και του 1-0. Συνδυάζοντας τον άσο με το Under 3,5 παίρνουμε την ικανοποιητική απόδοση του 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπραγκαντίνο – Μποταφόγκο 1 (απόδοση 1.90), 02:30
  • Κόλο Κόλο – Σπορτίβο Τρινιντένσε: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.05), 02:30
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ