TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με την Παλμέιρας, αλλά στο 3.85

Ο Ραφαέλ Βέιγκα της Παλμέιρας πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια των πέναλτι κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο στο Copa Libertadores
Ο Ραφαέλ Βέιγκα της Παλμέιρας © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Παλμέιρας και Ατλέτικο Παραναένσε παίζουν τα ρέστα τους με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Copa Libertadores. Ποντάρισμα στο 3.85.

Θέλει να γράψει ιστορία ο Αμπέλ Φερέιρα μαζί με την Παλμέιρας. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει όχι μόνο να βρεθεί για τρίτη φορά στον τελικό του Copa Libertadores η ομάδα του, αλλά να το κατακτήσει για τρίτη σερί σεζόν. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει στα ημιτελικά να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ατλέτικο Παραναένσε.

Η Βερντάο ως τώρα τα πήγαινε περίφημα, αλλά απόψε (03:30 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24 ) θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, καθώς στο πρώτο ματς έχασε 1-0. Η Παλμέιρας έχασε στην Κοριτίμπα σ’ ένα ματς που η ομάδα του Σκολάρι έβγαλε τσαγανό, αυταπάρνηση και θράσος. Έστειλε μήνυμα ο Φελιπάο για do or die ματς, ενώ ο κόσμος περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία ένα τόσο ιστορικό παιχνίδι. Η Ατλέτικο Παραναένσε είναι μια σκληρή ομάδα, πάει φρέσκια απόψε μάλιστα, αφού έπαιξε με αλλαγές κόντρα στη Φλουμινένσε για το πρωτάθλημα το Σάββατο. Ακόμα και έτσι κέρδισε την ανεβασμένη Φλου με 1-0.

Η Παλμέιρας κυνηγάει εμμονικά το πρωτάθλημα, βρίσκεται στο +7 από τη δεύτερη Φλαμένγκο, όλοι θέλουν το Brasileirao, αλλά βλέπουν τη Φλου να την πιέζει με δική της ευθύνη, αφού τρέχει τρεις σερί ισοπαλίες. Έπαιξε με καλή ενδεκάδα, δεν έκανε φουλ ροτέισον απέναντι στην Μπραγκαντίνο, αλλά μπόρεσε μόνο τον πόντο να πάρει εκτός έδρας, αφού βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 35’. Της έλειψε η συγκέντρωση, αλλά μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο β’ μέρος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Παλμέιρας είναι άλλη κλάση, έχει το know how, είναι δεμένη ομάδα, το Allianz Parque θα κοχλάζει, εντός έδρας δεν έχει χάσει στα επτά τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Βέβαια, τελευταία φορά που έχασε ως γηπεδούχος ήταν απέναντι στην αποψινή αντίπαλο στο πρωτάθλημα με 2-0, με την Παλμέιρας να παίζει σε εκείνο το ματς με καλή ενδεκάδα, αλλά να έχει το μυαλό εκείνο το διάστημα στο Libertadores. Αναμένεται ματς για γερά νεύρα, πιο ποιοτική και έτοιμη η γηπεδούχος για τέτοιο ματς, έχει πετάξει πιο ποιοτικές και έμπειρες ομάδες ως τώρα, έχει τσαγανό η ομάδα του Φελιπάο όμως από την άλλη. Ο άσος στο 1.40 που κυκλοφορεί δεν λέει την αλήθεια. Στο 3.85 το Combo 1 & Goal/Goal από την άλλη σηκώνει πολλή κουβέντα. Στα 3/4 τελευταία ματς στον δρόμο που έδωσε στο Libertadores η Παραναένσε δέχτηκε γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλμέιρας - Ατλέτικο Παραναένσε: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.85), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ