TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τη δύναμη του Καστελάο για το 1.74

Ο Αργεντινός τεχνικός Χουάν Πάμπλο Βοϊβόντα
Ο Χουάν Πάμπλο Βοϊβόντα © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Η Φορταλέζα κοντράρεται με την Μπαΐα με στόχο να διατηρήσει την ανοδική πορεία της. Ποντάρισμα στο 1.74.

Δύσκολο σταυρόλεξο το αποψινό πρόγραμμα στο Brasileirao, λίγο τα μεσοβδόμαδα ματς Κυπέλλου, λίγο οι διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν, λίγο τα σταυρώματα μας αποθαρρύνουν να ασχοληθούμε με τα αποψινά ματς στη Βραζιλία. Στο μόνο που προκύπτει μια πιο ξεκάθαρη επιλογή είναι η συνάντηση της Φορταλέζα στο Καστελάο κόντρα στην Μπαΐα.

Η Φορταλέζα έχει ένα αξιόλογο ρόστερ, βρίσκεται για τα καλά στις θέσεις του Copa Sudamericana, αλλά η απόσταση από την εξάδα του Copa Libertadores είναι εξίσου ορατή. Ο Βοϊβόδα παρά το ντεφορμάρισμα του προηγούμενου μήνα δεν πτοήθηκε, δεν έδειξε να επηρεάζεται, είχε δείξει ξεκάθαρες προθέσεις εξάλλου ποια ματς θα χτυπήσει. Από τρεις σερί νίκες η γηπεδούχος, κέρδισε στη ρεβάνς του Κυπέλλου την Παλμέιρας κάνοντας θετική εμφάνιση, αλλά το 1-0 δεν ήταν αρκετό αφού είχε χάσει το πρώτο ματς 3-0. Πολλά τα παράπονα για τη διαιτησία και δικαιολογημένα. Ακολουθεί εκτός έδρας ματς για το Sudamericana στη Βενεζουέλα, αλλά θα πάει με καλή ενδεκάδα απόψε.

Η Μπαΐα βρίσκεται ελαφρώς έξω από την κόκκινη ζώνη, δεν τρομάζει ως ομάδα, στον δρόμο δυσκολεύεται έντονα, παίζει με τους ίδιους και τους ίδιους παίκτες, ενώ σπατάλησε πολλές δυνάμεις στο Κύπελλο κόντρα στη Σάντος (0-0 α’ ματς, 1-1 στο εντός, πρόκριση στα πέναλτι). Έχει πολλά να διορθώσει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ανώτερη, πιο ποιοτική και σε καλύτερη φάση η Φορταλέζα. Η Μπαΐα δεν είναι στα καλά της, δεν πείθει και δυσκολεύεται έντονα στο γκολ. Το Καστελάο δίνει άλλη ορμή στη Φορταλέζα, που δεν θα κάνει ροτέισον απόψε. Χωρίς ήττα ως γηπεδούχος εδώ και δέκα ματς η ομάδα του Βοϊβόδα (8-2-0). Στο 1.74 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φορταλέζα - Μπαΐα: 1 (απόδοση 1.74), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ