ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τη δύναμη της έδρας και το μομέντουμ

Ο Μιγκέλ Ανχέλ Ραμίρεζ
Ο Μιγκέλ Ανχέλ Ραμίρεζ © 2023 SILVIA IZQUIERDO, FILE/ASSOCIATED PRESS

Αρκετά γεμάτο το δευτεριάτικο πρόγραμμα στα δεύτερης ταχύτητας πρωταθλήματα, τα οποία πάντως μόνο αμελητέα δεν είναι στοιχηματικά.

Ξεκίνημα από τη Δανία και το Σίλκεμποργκ – Μίντιλαντ. Γειτονικό ντέρμπι. Χρειαζόταν τη διακοπή για να καθαρίσει το μυαλό της και να ανακτήσει δυνάμεις η Σίλκεμποργκ μετά από κάποια στραβά αποτελέσματα. Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία πήγε στη διακοπή η Μίντιλαντ. Πήρε το πολύ κρίσιμο ντέρμπι με τη Νόρντζελαντ. Ήταν φορμαρισμένη, με αήττητο 9 αγώνων και πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Δείχνει χαρακτήρα και έχει επιλογές από τον πάγκο, οπότε θα κοιτάξουμε προς το διπλό σε dnb.

Στην Τουρκία κοιτάζουμε το Μπασακσεχίρ – Πεντίκσπορ. Αυτή είναι η χειρότερη εκκίνηση πρωταθλήματος που κάνει η Μπασακσεχίρ, καθώς βρίσκεται 18η με ρεκόρ 2-3-7 και μόλις 8 γκολ ενεργητικό, παρά τα «βαριά» ονόματα στη μεσοεπιθετική της γραμμή. Δεν είναι ομάδα που το υλικό της δικαιολογεί τέτοιο βύθισμα, το κενό των εθνικών της έδωσε χρόνο δουλειάς και μπορεί να ξεκινήσει ένα ανοδικό σερί κόντρα στην άπειρη Πεντίκσπορ.

Στη Β’ Ισπανίας υπάρχει το Σπόρτινγκ Χιχόν – Ελδένσε. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα τους. Η νεοφώτιστη Ελδένσε μπορεί να τα πηγαίνει καλά για τα κυβικά της, όμως απέναντι της είναι μια πολύ πιο έμπειρη Σπόρτινγκ Χιχόν, που θα κυνηγήσει την άνοδο και η οποία βασίζεται κατά πολύ στη δύναμη της έδρας της (5-2-0), ενώ συνολικά τρέχει έξι ματς αήττητη. Προβάδισμα ο άσος φαβορί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας , κρατάμε το διπλό της Γκρόνινγκεν κόντρα στην ομάδα νέων της Άλκμααρ. Η Γκρόνινγκεν είναι από τα μεγάλα ονόματα που βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία, ξεκίνησε ως μεγάλο φαβορί για να ανέβει αυτόματα, αλλά η πραγματικότητα αποδείχτηκε σκληρή.

Σταδιακά πάντως δείχνει να παίρνει τα πάνω της και στα δυο τελευταία ήταν πραγματικά καλή με εμφανίσεις που φανερώνουν πως στρίβει. Πάνω στην αλλαγή του μομέντουμ κρατάμε τη νίκη της φιλοξενούμενης απέναντι σε μια πολύ ασταθή αντίπαλο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπασακσεχίρ – Πεντίκσπορ: 1 (απόδοση 1,80), 19:00
  • Σίλκεμποργκ – Μίντιλαντ: 2 DNB (απόδοση 1,75), 20:00
  • Γ. Αλκμααρ – Γκρόνιγκεν: 2 (απόδοση 2,00), 21:00
  • Σπόρτινγκ Χιχόν – Ελδένσε: 1 (απόδοση 1,70), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ