BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ του Ολυμπιακού και το κυπριακό ντέρμπι

Ο Φορτούνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ
Ο Φορτούνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος, αλλά και το ντέρμπι κορυφής στην Κύπρο.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος για το Conference League. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με άνεση του ΟΦΗ (4-0), με υπηρεσιακό προπονητή και πήραν ψυχολογία ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Η επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις συνδυάζεται και με το ντεμπούτο του Μεντιλίμπαρ. Ο Ισπανός προπονητής εμφανίστηκε αρκετά φιλόδοξος στις δηλώσεις του και μένει να δούμε αν και τι αλλαγές θα πραγματοποιήσει. Συνήθως, πάντως, ένας νέος τεχνικός επηρεάζει συνήθως θετικά το σύνολο. Η Φερεντσβάρος από την άλλη βρίσκεται στην Ουγγαρία, μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Πάκσι. Όσον αφορά την πορεία της στο Conference League προκρίθηκε από τον όμιλο ως δεύτερη, έχοντας εξαιρετική εκτός έδρας παρουσία, με νίκη στην έδρα της Τσουκαρίτσκι (1-2) και ισοπαλίες με Φιορεντίνα (2-2) και Γκενκ (0-0).

Έχουμε δύο ομάδες με καλή επιθετική λειτουργία αλλά και μέτριες άμυνες. Η δημιουργία είναι κοινό τους στοιχείο, συνεπώς περιμένουμε να δούμε αρκετές φάσεις, καθώς καμία από τις δύο δεν καταφέρνει να καλύψει αποτελεσματικά τα κενά στην άμυνα. Φυσικά, λόγω της παρουσίας ενός νέου προπονητή δεν είναι εύκολο να προσεγγίσει κανείς τακτικά τις σκέψεις του, όμως η λογική λέει πως επιθετικά θα βρει χώρους να δράσει ο Ολυμπιακός. Γι’ αυτό και θα προτιμήσουμε το Goal/Goal, που βρίσκεται σε απόδοση 1.83.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με τον Άρη Λεμεσού για το πρωτάθλημα της Κύπρου. Την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία του γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΛ. Αυτά τα δύο στραβοπατήματα έδωσαν το δικαίωμα στον περσινό πρωταθλητή, Άρη Λεμεσού, να τον πιάσει στην κορυφή. Με τη σειρά τους οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τις 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Στις 3 τελευταίες μάλιστα δεν δέχτηκαν κανένα γκολ. Ο Άρης Λεμεσού αποτελεί αυτή την περίοδο πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται ξανά στην κορυφή.

Έχουμε μάχη κορυφής ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Την δεδομένη στιγμή, ο Άρης είναι σε καλύτερη κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι παράγουν πιο πολλές τελικές στον στόχο ανά αγώνα και μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι. Με τη φόρα που έχει πάρει η ομάδα της Λεμεσού, περιμέναμε ότι θα είναι το φαβορί Ο ΑΠΟΕΛ, όπως και είναι, αλλά το διπλό το είχαμε υπολογίσει στα 2,95. Φτάνει όμως μέχρι και 3,42. Υπάρχει αξία, οπότε θα πάμε προς τα εκεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Goal/Goal (απόδοση 1.83), 19:45
  • ΑΠΟΕΛ – Άρης Λεμεσού: 2 (απόδοση 3.42), 20:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ