BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ σε Μπέργκαμο και Σαν Σεμπαστιάν

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ σε Μπέργκαμο και Σαν Σεμπαστιάν
Ο αρχηγός της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνεθ, πανηγυρίζει τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Ρόμα στο πλαίσιο της Serie A @2023 AP IMAGES/ANTONIO CALANNI

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις στην Serie A και την La Liga και στρέφεται στα γκολ.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Αταλάντα με την Ίντερ. Οι μπεργκαμάσκι επικράτησαν με σχετική ευκολία της Έμπολι, φτάνοντας τις δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ μοναδική ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια είναι αυτή από την Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στο Μπέργκαμο σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα χωρίς να δεχθούν τέρμα. Η Ίντερ από την άλλη πήρε πολύ σημαντική νίκη επί της Ρόμα, συνεχίζοντας την καλή της πορεία, όντας αήττητη στα τελευταία πέντε σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι νερατζούρι μετρούν μόνο νίκες εκτός έδρας.

Θα αποφύγουμε το σημείο νικητή και θα μείνουμε στα γκολ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Ίντερ έχει πετύχει γκολ και στα 13 παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα, ενώ η Αταλάντα μετράει γκολ στα 12 από τα 13. Γι’ αυτό και το σημείο που μας αρέσει περισσότερο είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.66.

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Μπαρτσελόνα. Οι Βάσκοι τα χρειάστηκαν με την Μπουνιόλ (Ζ’, 1-0) την περασμένη Τετάρτη για το Copa Del Rey. Βέβαια διαχρονικά η εικόνα της ομάδας δεν είναι η καλύτερη δυνατή στους πρώτους γύρους της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα από την άλλη άφησε δύο βαθμούς στις καθυστερήσεις με τη Βαγεκάνο (2-2), αλλά παραμένει σε φουλ φόρμα με 7-1-1 στα τελευταία 9 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Η Μπαρτσελόνα, λόγω της συμμετοχής της στο Σούπερ Καπ, δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο. Στον τελευταίο της αγώνα γνώρισε την ήττα 2-1 στο clasico από τη Ρεάλ Μαδρίτης παρότι ήταν καλύτερη στα πρώτα 70 λεπτά του αγώνα. Αξίζει να αναφέρουμε πως υπήρξαν κάποια εσωτερικά ζητήματα στα αποδυτήρια των μπλαουγκράνα, κυρίως από τον μέσο Γκουντογκάν για τη χαλαρή αντιμετώπιση του συγκεκριμένου αποτελέσματος από τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να ταραχτεί το κλίμα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η παράδοση είναι υπέρ της Μπαρτσελόνα στο σούπερ ντέρμπι στο Σαν Σεμπαστιάν, μιας και έχει φύγει αήττητη από το Ανοέτα εδώ και 7 σεζόν (5-2-0, πέτυχε γκολ σε όλα). Η Σοσιεδάδ από την πλευρά της, βρήκε δίχτυα στα 14/14 ματς εντός έδρας υπολογίζοντας και περσινά. Λογικά σκοράρουν αμφότερες απόψε, όπως έγινε στα 6/7 μεταξύ τους στη γηπεδούχο. Γι’ αυτό και θα πάμε στο Goal/Goal το οποίο προσφέρεται στο 1.71.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα – Ίντερ: Goal/Goal (απόδοση 1.66), 19:00
  • Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.71), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ