BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ σε Ισπανία και Αγγλία

Ο Ούγκο Γκιγιαμόν της Βαλένθια σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2023-2024 στο "Μεστάγια", Βαλένθια | Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023
Ο Ούγκο Γκιγιαμόν της Βαλένθια σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2023-2024 στο "Μεστάγια", Βαλένθια | Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr για σήμερα είναι από τους σημαντικότερους αγώνες σε Ισπανία και Αγγλία.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Γρανάδα με την Βαλένθια για την Primera Division. Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 1-0 από την Κάντιθ με αποτέλεσμα να χάσει και τις τελευταίες ελπίδες της για παραμονή (στο -14 από αυτή). Η δήλωση και των παικτών της ομάδας επιβεβαίωσαν την σκληρή πραγματικότητα. Πρακτικά, από εδώ και πέρα, η Γρανάδα θα παίζει για την… τιμή των όπλων. Η Βαλένθια το πάλεψε κόντρα στην Μαγιόρκα, αλλά δεν τα κατάφερε (0-0). Η ήττα πάντως της Μπέτις την περασμένη Κυριακή στη Ζιρόνα (2-3) ήταν προς όφελος της, μιας και με νίκη απόψε θα τη ρίξει από την 7η θέση. Αυτή θα οδηγήσει στο Conference League σε περίπτωση που κατακτήσει η Μπιλμπάο το Κύπελλο το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στη Μαγιόρκα.

Η Γρανάδα είναι αδιάφορη βαθμολογικά πλέον, ενώ η ψυχολογία της είναι στα τάρταρα από την επικείμενη επικύρωση της επιστροφή της στη Segunda. Παράλληλα, μετρά 2-3-6 στα τελευταία 11 εντός έδρας ματς με τη νυν αντίπαλό της. Η Βαλένθια με νίκη απόψε ανεβαίνει στην 7η θέση, η οποία μπορεί να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα είναι τεράστια επιτυχία αναλογιζόμενοι ότι ξεκίνησε τη σεζόν θέτοντας ως βασικό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Θα αφήσουμε το 2 στην άκρη, όμως, μιας και οι επιδόσεις της εκτός έδρας δεν είναι καλές και θα πάμε στο Goal/Goal, το οποίο έφερε στις 6/6 παρουσίες της στο Λος Κάρμενες! Σε αυτό επίσης, σκόραρε στις 13/13 επισκέψεις! Επιπλέον, έχει 3/3 Goal/Goal εντός έδρας και η Γρανάδα από την πλευρά της. Το Goal/Goal έχει απόδοση 1.98.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μιλάμε για το ντέρμπι της αγωνιστικής, αν και έχουμε δύο ομάδες που το τελευταίο διάστημα έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, γεγονός που καταδεικνύουν και τα πρόσφατα αποτελέσματα τους. Η Τσέλσι μετρά μόλις δύο νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (2-3-1), ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε σε 2 από τις 5 πιο πρόσφατες εμφανίσεις της στην Premier League (2-1-2).

Θα αφήσουμε στην άκρη το σημείο νικητή, μιας και αμφότερες είναι εντελώς αλλοπρόσαλλες και δε βγαίνει εύκολα άκρη. Θα πάμε στα γκολ και συγκεκριμένα στο combo bet Goal/Goal & Over 3,5 του 2,20, αφού και οι 2 ομάδες σκοράρουν και δέχονται τέρματα με την ίδια συνέπεια και μάλιστα η γηπεδούχος έχει επαληθεύσει την συγκεκριμένη επιλογή σε 5/6 τελευταίες αναμετρήσεις της σε επίπεδο πρωταθλήματος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γρανάδα – Βαλένθια: Goal/Goal (απόδοση 1.98), 21:00
  • Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Goal/Goal και Over 3,5 (απόδοση 2.20), 22:15

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ