ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ σε Ισημερινό και Βολιβία

Ο Τικίνιο Σοάρες στην Μποταφόγκο
Ο Τικίνιο Σοάρες στην Μποταφόγκο 2023 AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Φουλ η δράση σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα, οι αγώνες της Πέμπτης ρίχνουν την αυλαία στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Με αγορές τερμάτων θα ασχοληθούμε εδώ, πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Ενδιαφέρον αρχικά υπάρχει στο Λίγκα ντε Κίτο – Μποταφόγκο. Αμφότερες μπήκαν με το αριστερό στις υποχρεώσεις τους, οι γηπεδούχοι έχασαν με 2-1 στο Περού από την Ουνιβερσιτάριο. Οχτώ επίσημα ματς έχει δώσει φέτος η Λίγκα ντε Κίτο, μονάχα σε δύο εξ αυτών κράτησε το μηδέν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ισπανός τεχνικός Αλκάθερ προετοιμάζει μια άκρως επιθετικογενή 11άδα.

Από σοκαριστικό 1-3 από την Τζούνιορ (Κολομβία) προέρχεται η Μποταφόγκο, της οποίας τις τύχες αναλαμβάνει στο ερχόμενο ματς ο Πορτογάλος Αρτούρ Ζόρζε. Με την πλάτη στον τοίχο και οι δύο, γνωρίζουν πως δεν τις παίρνει για ακόμα μια ήττα και αναμένεται πως θα χτυπήσουν το παιχνίδι. Έχει τύχη το G/G στο 1,80.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Το αμφίσκορο θα ακολουθήσουμε και στο Μπολιβάρ – Μιγιονάριος. Με θετικά αποτελέσματα μπήκαν και οι δύο στη διοργάνωση, η Μπολιβάρ πέρασε επιβλητικά από την έδρα της Παλεστίνο (4-0), εκμεταλλευόμενη και την κόκκινη του αντιπάλου στο 45+2’. Χωρίς περισπασμούς εντός συνόρων, εκεί όπου έχει κλειδώσει την πρωτιά στον όμιλό της και για αυτό κατέβασε εναλλακτική 11άδα στο πιο πρόσφατο ματς (ήττα με 2-1 από τη Σαν Χοσέ).

Δυνατό για τη Μιγιονάριος το 1-1 με τη Φλαμένγκο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 61’ και βρήκε την ισοφάριση στο 80’. Ξεκούραστη θα ταξιδέψει στη Βολιβία, καθώς δεν είχε υποχρεώσεις εντός συνόρων. Σύνολα με έφεση στο γκολ, η Μπολιβάρ είναι παραδοσιακά δυνατή στο υψόμετρο της έδρας της, όμως και η Μιγιονάριος αγωνίζεται σε παρόμοιες συνθήκες στο σπίτι της και μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα. Στο 1,85 το G/G.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίγκα ντε Κίτο – Μποταφόγκο: G/G (απόδοση 1.80), 01:00
  • Μπολιβάρ – Μιγιονάριος: G/G (απόδοση 1.85), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ