BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με σημείο στο Τσέλσι - Άρσεναλ και κάλυψη στην Ατλέτικο

Ο Μικέλ Αρτέτα κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπρέντφορντ
Ο Μικέλ Αρτέτα κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπρέντφορντ 2023 AP PHOTO/IAN WALTON

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την Αγγλία και το ντέρμπι του Λονδίνου, αλλά και τη La Liga.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άρσεναλ, στο κλασικό ντέρμπι του Λονδίνου. Οι μπλε βρήκαν φόρμα στα τελευταία δύο παιχνίδια και επικράτησαν, σκοράροντας μάλιστα έξι τέρματα σε αυτά τα ματς. Η ομάδα του Ποτσετίνο δεν είναι κακή δημιουργικά και φαινόταν και στα προηγούμενα παιχνίδια ότι ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει βρίσκει δίχτυα.

Η Άρσεναλ συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία ούσα στη 2η θέση της βαθμολογίας, με αποκορύφωμα το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, όπου επικράτησε με 1-0 της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι, δείχνοντας πως και φέτος θα διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί.

Οι κανονιέρηδες έχουν την παράδοση με το μέρος της τα τελευταία χρόνια (3-1-0 το σερί στο Στάμφορντ Μπριτζ σε επίπεδο πρωταθλήματος), όμως το σύνολο του Ποτσετίνο έχει πάρει τα πάνω του (τρεις σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού με μόλις 1 γκολ παθητικό). Γι’ αυτό και βλέπουμε ότι πιθανότερο είναι να αλληλοεξουδετερωθούν με την ισοπαλία να προσφέρεται στο 3.45.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Θέλτα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι περπατούν σε τεντωμένο σχοινί, μιας και αν δεν αλλάξει η εικόνα τους, θα δούμε σύντομα αλλαγές. Η διακοπή συνήθως λειτουργεί ευεργετικά και θα δούμε αν δούλεψε το σύνολο του ο Ράφα Μπενίτεθ. Αν δούμε κυνικά την εικόνα της Θέλτα, πάντως, η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματα δεν είναι αναλογικά με την εικόνα της και δεν ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που θα αποφύγουν την επικίνδυνη ζώνη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η νίκη της Ατλέτικο επί της Σοσιεδάδ ήταν ουσιαστικά μία… απάντηση στο ερώτημα για τη μάχη της 3ης θέσης. Οι ροχιμπλάνκος βέβαια κοιτούν ψηλότερα, ελπίζοντας πως θα παραμένουν στο κόλπο του τίτλου, όντας στο -5 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και με ένα ματς λιγότερο. Μεσοβδόμαδα πηγαίνει στη Σέλτικ για το Champions League, εύκολο σχετικά ματς άρα θα είναι συγκεντρωμένη εδώ.

Στα τελευταία 9 εντός έδρας παιχνίδια με την Ατλέτικο, η Θέλτα μετράει 1-2-6 Η φιλοξενούμενη έχει 5/5 νίκες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Μπορεί να τις κάνει 6, επειδή, όμως, μεσολάβησε η διακοπή θα πάρουμε το 2 στο dnb. Επιλογή που έχει απόδοση 1.52.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι – Άρσεναλ: Χ (απόδοση 3.45), 19:30
  • Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης: 2DNB (απόδοση 1.52), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος!

TAGS BETMARKET TIPS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ