ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με πιο δυνατά... χαρτιά η Σέλτικ στο Old Firm

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Σέλτικ
Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Σέλτικ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Old Firm ανάμεσα στη Σέλτικ και τη Ρέιντζερς.

Το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει με το παραδοσιακό σκωτσέζικο ντέρμπι ανάμεσα στη Ρέιντζερς και τη Σέλτικ (14:30 Cosmote Sport3HD, Live από το SPORT24). Πρόκειται ουσιαστικά για μία μονομαχία τίτλου, ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της χώρας.

Η Σέλτικ, του Άγγελου Ποστέκογλου και του Γιώργου Γιακουμάκη, έχει τον πρώτο λόγο στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς έχει χτίσει διαφορά εννιά βαθμών από τη δεύτερη Ρέιντζερς. Οι Κέλτες έχουν κάνει 18 νίκες σε 19 αγωνιστικές και στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει καθαρά με 4-0 τους Τζερς, στο Σέλτικ Παρκ.

Στον αντίποδα, η Ρέιντζερς άλλαξε τεχνικό στο τέλος του Νοεμβρίου και μετά τη διακοπή του Μουντιάλ, έχει το απόλυτο σε τέσσερις αγώνες με τον Μάικλ Μπιλ. Αναλυτικά, οι Τζερς κέρδισαν τη Χιμπέρνιαν, την Αμπερντίν, τη Ρος Κάουντι και τη Μάδεργουελ σημειώνοντας συνολικά 10 γκολ.

Γενικά, η Ρέιντζερς δείχνει μία σαφώς πιο επιθετική διάθεση με τον Μπιλ στον πάγκο και ειδικά στο σημερινό Old Firm είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει και να επιτεθεί, διότι χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, για να κλείσει την ψαλίδα από τη Σέλτικ στους έξι βαθμούς και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Πρώτος σκόρερ της Ρέιντζερς φέτος, είναι ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ με 11 γκολ σε 14 συμμετοχές. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι στην επίθεση υπάρχει και ο Αλφρέντο Μορέλος, ο οποίος από τη σεζόν 2017/18, που μετακόμισε από το Ελσίνκι στη Γλασκώβη, σκοράρει σταθερά διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Η Σέλτικ από την άλλη, έχει μακράν την πιο παραγωγική επίθεση με 61 γκολ σε 19 αγώνες, σημειώνει 3,2 τέρματα ανά αγώνα. Πέρα από τον Γιακουμάκη (6 γκολ), έχει παίκτες στην επιθετική της γραμμή όπως οι Ιάπωνες Φουρουχάσι (14 γκολ), Μαέντα (4 γκολ), ο 21χρονος Ισραηλινός Αμπάντα (7 γκολ) και ο 23χρονος Πορτογάλος Ζότα (5 γκολ).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γενικά, μιλάμε για τις δύο πιο ποιοτικές ομάδες της σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ, επομένως το Goal/Goal είναι λογικά η πρώτη σκέψη. Από εκεί και πέρα, μπορούμε να πάρουμε συνδυαστικά και το Χ2 για να φτάσουμε σε απόδοση 2.10. Η Σέλτικ, ουσιαστικά παίζει για δύο αποτελέσματα σήμερα και ξέρει ότι ακόμη και με ισοπαλία στο "Αϊμπροξ" θα έχει κάνει μια χαρά τη δουλειά της.

Φυσικά σε ένα τέτοιο ντέρμπι τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, ωστόσο η Σέλτικ έχει έξι νίκες στις τελευταίες 11 επισκέψεις της στο “Αϊμπροξ”, από τη σεζόν δηλαδή 2016/17, όταν και οι Τζερς επέστρεψαν στην κορυφαία κατηγορία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρέιντζερς – Σέλτικ: X2 & Goal/Goal (απόδοση 2.10), 14:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ