TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με ηθικό για το 2.07 η Ταγέρες

Οι παίκτες της Ταγέρες πανηγυρίζουν στο Copa Libertadores μετά από ματς κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ στη Λίμα
Οι παίκτες της Ταγέρες πανηγυρίζουν στο Copa Libertadores © 2022 MARTIN MEJIA/ASSOCIATED PRESS

Η Ταγέρες ψάχνει μια νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να ανέβει, την ώρα που προέρχεται από ιστορικό αποτέλεσμα στο Copa Libertadores. Ποντάρισμα στο 2.07.

Ο Καϊσίνια έκανε το θαύμα του πάλι, οι παίκτες του τα έδωσαν όλα κόντρα στην Κολόν Σάντα Φε στη ρεβάνς για τη φάση των "16" του Copa Libertadores και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς κέρδισαν εκτός έδρας σε μια πολύ δύσκολη έδρα με 2-0 και ενώ το πρώτο ματς είχε λήξει 1-1. Η Ταγέρες τα κατάφερε και για πρώτη φορά βρίσκεται στα προημιτελικά του Copa Libertadores. Το ηθικό αναπτερώθηκε και ο Καϊσίνια έχει φτιάξει μια ομάδα με χαρακτήρα που σταδιακά θα ρολάρει και στο πρωτάθλημα, δεν είναι για να βρίσκεται τόσο χαμηλά και να έχει μόλις πέντε βαθμούς μετά από 6 ματς.

Απόψε κοντράρεται με την Μπαράκας (02:30 LIVE από το SPORT24) που στο ίδιο διάστημα έχει συγκεντρώσει έναν βαθμό παραπάνω. Προέρχεται από νίκη κόντρα στη Σαν Λορέντσο με 2-1, πρώτη στο πρωτάθλημα, εντός έδρας και απέναντι σε μια ομάδα που είναι προβληματική και έχει να λύσει αρκετά προβλήματα στο εσωτερικό. Όπως και να έχει η νίκη είναι νίκη, η ομάδα έχει ανάγκη από ενίσχυση και μεσοβδόμαδα έκανε δύο δυνατές κινήσεις σε άμυνα και επίθεση που θα την βοηθήσουν αρκετά, όχι όμως απόψε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο φαβοριτισμός της Ταγέρες είναι δίκαιος, είναι πιο δεμένη ομάδα ανασταλτικά και έρχεται με φόρα μετά από την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Copa Libertadores. Η Μπαράκας έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και δίνει χώρους, ενδεικτικό ότι μετράει οκτώ σερί Goal/Goal και δέχεται γκολ εδώ και δέκα ματς στη σειρά. Η Ταγέρες έχει το μομέντουμ και το ηθικό για την πρώτη νίκη της στη Liga Profesional, μπορεί να τη συνδυάσει και με μια καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο της που χαροποίησε τόσο πολύ μεσοβδόμαδα. Στο 2.07 το combo 1 & over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ταγέρες - Μπαράκας: 1 & over 1,5 (απόδοση 2.07), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ