ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με ηχηρές απουσίες ο Καναδάς

Οι άσοι του Καναδά, Καμάλ Μίλερ και Σκοτ Κένεντι στον ημιτελικό του CONCACAF Nations League 2023, κόντρα στον Παναμά
Οι άσοι του Καναδά, Καμάλ Μίλερ και Σκοτ Κένεντι στον ημιτελικό του CONCACAF Nations League 2023, κόντρα στον Παναμά © 2022 JOHN LOCHER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Καναδά με τη Γουαδελούπη για το Gold Cup.

Με τα παιχνίδια του τέταρτου ομίλου συνεχίζεται τα ξημερώματα το Gold Cup. Σε αυτό το γκρουπ φαβορί είναι ο Καναδάς, έστω κι αν κατεβαίνει με πολλές και ηχηρές απουσίες.

Η ομάδα του Τζον Χέρντμαν άφησε θετικότατες εντυπώσεις στο τελευταίο Μουντιάλ, παρά το γεγονός ότι γνώρισε τρεις ήττες στα παιχνίδια του ομίλου, από Βέλγιο, Κροατία και Μαρόκο. Εν συνεχεία, ο Καναδάς επαλήθευσε ότι οι ικανοποιητικές εμφανίσεις στα γήπεδα του Κατάρ δεν ήταν τυχαίες, καθώς έφτασε μέχρι τον τελικό στο CONCACAF Nations League. Εκεί πάντως, ηττήθηκε με 2-0 από τις ΗΠΑ.

Σε ό,τι αφορά στο Gold Cup, ο Καναδάς έχει δύο κατακτήσεις, η τελευταία ωστόσο χρονολογείται πριν 23 χρόνια. Στην προηγούμενη διοργάνωση, το 2021, έφτασε μέχρι τον ημιτελικό για πρώτη φορά μετά το 2007.

Για το φετινό τουρνουά έχουν μείνει εκτός πολλοί πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν), ο Τζόναθαν Ντέιβιντ (Λιλ), ο Ταγιόν Μπιουκάναν (Κλαμπ Μπριζ), ο Κάιλ Λάριν (Βαγιαδολίδ) και ο Στέφεν Εουστάκιο (Πόρτο).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ακόμη και έτσι βέβαια, ο άσος του Καναδά απόψε κόντρα στη Γουαδελούπη, δεν ξεπερνάει το 1.15. Μπορεί ωστόσο να φτάσει ακόμη και πάνω από το 1.95 αν ζητήσουμε ταυτόχρονα το Under 3,5.

Η Γουαδελούπη ναι μεν δεν διαθέτει ιδιαίτερη ποδοσφαιρική παράδοση, είναι όμως μία αθλητική ομάδα και η αποστολή της απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κυρίως τη Β' Γαλλίας. Επίσης, έχει δύο παίκτες που ανήκουν σε ομάδες της Ελβετίας, έναν σε βελγική, έναν ακόμη σε ισραηλινή και φυσικά τον αμυντικό Ραϊάν Γκραβινιόν, που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν, δανεικός στην Τορίνο.

Εν ολίγοις, δεν αποκλείεται η Γουαδελούπη να φανεί ως ένα σημείο ανταγωνιστική κόντρα στον ελλιπέστατο Καναδά κι αν στο τέλος χάσει, πιθανότατα αυτό θα γίνει με αξιοπρέπεια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καναδάς – Γουαδελούπη: 1 & Under 3,5 (απόδοση 1.97), 02:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ