TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με ή χωρίς απουσίες είναι η Ρεάλ, η Νάπολι "χτυπάει" τις αδυναμίες της Λάτσιο

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ρεάλ
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ρεάλ 2023 AP PHOTO/MICHAEL WYKE, FILE

Ο Λάμπρος Μπαλάφας επικεντρώνεται σε δύο δυνατά bets από Ιταλία και Ισπανία από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Τι κι αν έχασε τον Μπενζεμά, το σημείο αναφοράς τα τελευταία χρόνια; Η Ρεάλ έχει φανέλα και μηχανισμούς, βρίσκει λύσεις και παρουσιάζεται αντάξια των προσδοκιών. Ο Αντσελότι έβαλε στη… μηχανή τον τρομερό Μπέλιγχαμ και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν αφάνταστα, ο Άγγλος παίζει λες και είναι χρόνια στην ομάδα, αν και χαφ έχει πετύχει τα 4 από τα 6 γκολ των Μαδριλένων, κουβαλάει στις πλάτες του, τους συμπαίκτες του. Υπάρχουν κάμποσες ατυχίες στη Ρεάλ, μένει μήνες εκτός ο Κουρτουά με χιαστό, νοκ άουτ ο Μιλιτάο, ενώ νέο πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός του Βινίσιους. Ναι, υπάρχει βάθος, ο Χοσέλου μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση, για τη Ρεάλ μιλάμε άλλωστε.

Υποδέχεται την συμπολίτισσα Χετάφε, η οποία παίζει φουλ άμυνα, αλλά μετράει 14 σερί ήττες από τους "μερένγκες". Ομάδα χωρίς επιθετικές αρετές, αλλά από την άλλη μαχητική, δύσκολα λυγίζει. Είναι ματς στο οποίο ένα γρήγορο γκολ από τους παίκτες του Αντσελότι θα γύρει και την πλάστιγγα…

Προβληματική η Λάτσιο, βγάζει σιγουριά η Νάπολι

Η φυγή του Σπαλέτι από τη Νάπολι λίγο μετά την κατάκτηση του τίτλου, είχε σκορπίσει μια ανησυχία στον ιταλικό νότο. Ο Ρούντι Γκαρσιά ανέλαβε το δύσκολο έργο της αντικατάστασής του και για την ώρα κερδίζει το στοίχημα. Βγάζει σοφία, δεν έχει πειράξει τον κορμό, διατηρεί το ίδιο σύστημα, στηρίζεται στα ίδια πρόσωπα, κάνει ιδανική διαχείριση. Τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν για την ώρα, η εικόνα της Νάπολι είναι πειστική.

Επέστρεψε και ο… ζογκλέρ Κβαρατσκέλια, όλα δείχνουν να λειτουργούν ιδανικά. Φροζινόνε και Σασουόλο αποδείχθηκαν χαμηλά εμπόδια για τις δύο πρώτες αγωνιστικές, τώρα οι παρτενοπέι φιλοξενούν τη Λάτσιο, η οποία με δύο ήττες στην… πλάτη ψάχνει απεγνωσμένα αντίδραση. Πέρυσι τα είχε καταφέρει να φύγει νικήτρια η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι από το Ντιέγκο Μαραντόνα, θα δοκιμάσει ξανά να σοκάρει τους πρωταθλητές, αλλά πρέπει να αλλάξει πολύ την εικόνα της.

Δεν ήταν τόσο οι ήττες με Λέτσε και Τζένοα που ενόχλησαν, όσο ο κακός ρυθμός της, ο προβλέψιμος τρόπος ανάπτυξης, δεν μπορούσε να παράξει μεγάλες ευκαιρίες, ενώ και αμυντικά παρουσίασε κενά. Λογικά τώρα θα βρει περισσότερους χώρους, αλλά και πάλι δεν σε πείθει σαν σύνολο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρεάλ είναι άλλο μέγεθος, κάθε χρόνο βρίσκει τον τρόπο και νικάει την Χετάφε, συνήθως το κάνει με χαμηλό σκορ, εκεί θα ποντάρουμε σε μια επικράτηση με 2 έως 3 γκολ.

Η Νάπολι ξεκίνησε τη σεζόν όπως τελείωσε την προηγούμενη, αποφασιστική, ουσιαστική, σαν πρωταθλήτρια. Η Λάτσιο ψάχνεται, θέλει να αντιδράσει, δύσκολα θα το κάνει στη συγκεκριμένη έδρα, ένα γκολ μπορεί να το βρει στην κόντρα επίθεση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00) 17:00
  • Νάπολι - Λάτσιο: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.60) 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ