ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με γκολ σε Ιταλία και Τουρκία

Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιντσέντσο Ιταλιάνο στο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ για τους ομίλους του Conference League.
Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιντσέντσο Ιταλιάνο στο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ για τους ομίλους του Conference League. @ 2022 UNCREDITED / AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις επιλογές από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Μεσοβδόμαδα στην Ιταλία υπάρχουν παιχνίδια για το Κύπελλο. Ο χορός ανοίγει με το Φιορεντίνα – Μπολόνια. Γειτονική μάχη με αντιπαλότητα, ένα ιδιαίτερο ματς. Είναι νοκ-άουτ αγώνας με παράταση και πέναλτι να προβλέπονται σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο. Σε επεισοδιακό ματς η πρώτη ήττα μετά από σερί τριών νικών για τη Φιορεντίνα, το 1-0 από τη Σασουόλο. Έχασε πέναλτι στο 64’ με τον Μποναβεντούρα, είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση. Στο 95’ με την Τζένοα έσωσε την ισοπαλία η Μπολόνια, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η Φιορεντίνα τα πάει καλά στα κύπελλα την τελευταία διετία και δείχνει αξιοπιστία, όμως βγάζει και επιθετικό πρόβλημα εσχάτως, με σφιχτά σκορ. Και η Μπολόνια κινείται στα ρηχά εκτελεστικά στα τελευταία ματς. Καλή επιλογή το under 2,5 στο 1.65.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Συνεχίζεται η φουλ δράση στην Τουρκία. Τέσσερις αναμετρήσεις, ξεκινάμε με την πρώτη χρονικά, το ματς ανάμεσα στην Πέντικσπορ και την Αντάλιασπορ. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο Γκαζιαντέπ η γηπεδούχος, έχανε με 2-0, αλλά με αντεπίθεση προς το τέλος πήρε το βαθμό (2-2). Στο ντεμπούτο του Σεργκέν Γιαλτσίν στον πάγκο της Αντάλιασπορ, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Αλάνιασπορ εντός έδρας. Παίρνει ρίσκα στα εκτός και περιμένουμε ματς με φάσεις. Το αμφίσκορο βρίσκεται στο 1.75.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μένουμε Τουρκία και υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο έχουμε στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πρόκειται για το Κασίμπασα – Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ που διεξάγεται στις 19:00. Με τη νίκη της (3-1) επί της Μπεσίκτας, η Κασίμπασα έφερε το 5ο Over 3,5 στα τελευταία της 6 παιχνίδια. Η Μπασακσεχίρ πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Ντεμιρσπόρ εντός έδρας, αν και της ακυρώθηκαν έκαστα, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0. Μπορεί να συμβάλει σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Πάμε με το over 2,5 στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πέντικσπορ - Αντάλιασπορ: G/G (απόδοση 1.75), 16:00
  • Κασίμπασα – Ι. Μπασακσεχίρ: Over 2,5 (απόδοση 1.75), 19:00
  • Φιορεντίνα - Μπολόνια: Under 2,5 (απόδοση 1.65), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ