BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με γκολ και φαβορί στην Ιταλία

Οι παίκτες της Μπολόνια πανηγυρίζουν
Οι παίκτες της Μπολόνια πανηγυρίζουν © 2024 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Από τη Serie A και τη Serie B προκύπτουν τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket.gr.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της δεύτερης κατηγορίας, ανάμεσα σε Παλέρμο και Βενέτσια (21:30)

Η Παλέρμο είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και δίνει τη μάχη της για μια θέση στην τετράδα. Βέβαια, η φόρμα της δεν είναι καλή κι έχει μόλις ένα τρίποντο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (1-1-2), πληρώνοντας την αμυντική αδυναμία. Πρόκειται γενικά για ομάδα που έχει εξαιρετική επίθεση, όμως αμυντικά είναι προβληματική. Όσον αφορά τους αριθμούς, μετρά έξι Over 2.5 στα επτά τελευταία παιχνίδια.

Η Βενέτσια βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης στο +2 από την τέταρτη και στο -2 από την δεύτερη. Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, μοιάζει αρκετά με την Παλέρμο, μιας και είναι καλή επιθετικά και κακή αμυντικά. Αυτό, αποδεικνύεται και από το ότι έχει έξι Over 2.5 στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

Γκολ και… θέαμα περιμένουμε, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν αρκετά, όμως αμυντικά προβληματίζουν. Συνεπώς, επιλέγουμε το combo Goal/Goal & Over 2.5, που είναι σε απόδοση 1.83.

Συνεχίζουμε στη Serie A και την αναμέτρηση Έμπολι - Μπολόνια (21:45)

Η Έμπολι μπορεί να έχει βελτιωθεί σημαντικά με την έλευση του Ντάβιντε Νικόλα, όμως έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Επιπλέον, δεν βοηθά το γεγονός πως σήμερα αγωνίζεται στην έδρα της, διότι εκεί έχει μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια (1-4-5).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπολόνια μπορεί να έχασε από την πρωτοπόρο Ίντερ (0-1) κι έτσι να έσπασε το σερί των έξι συνεχόμενων νικών, όπου είχε σκοράρει από τουλάχιστον δύο τέρματα, όμως η γενικότερη εικόνα της φέτος είναι εξαιρετική. Ειδικότερα εκτός έδρας, έρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, κόντρα σε Αταλάντα (1-2) και Λάτσιο (1-2). Στα αρνητικά, θα λείπει ο εξαιρετικός επιθετικός Ζίρκζεε, όμως υπάρχουν ικανοί αντικαταστάτες.

Δείχνει καλή εικόνα η Έμπολι το τελευταίο δίμηνο, όμως σίγουρα δεν είναι στο επίπεδο της Μπολόνια. Οι φιλοξενούμενοι διανύουν μια εξαιρετική σεζόν και με το διπλό να ξεπερνά τον διπλασιασμό (2.15), υπάρχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλέρμο - Βενέτσια: Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.83), 21:30
  • Έμπολι – Μπολόνια: 2 (απόδοση 2.15), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ