ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με γκολ και έδρες στις μικρές κατηγορίες

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με καρέ επιλογών από τις χαμηλές κατηγορίες.

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής υπάρχει ενδιαφέρον από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Η Καρλσρούη επέστρεψε από τη διακοπή με γεμάτες μπαταρίες, κεφάτη και διέσυρε με 4-1 τη Νυρεμβέργη, σε μία από τις καλύτερές εμφανίσεις μέσα στη σεζόν. Ακολουθεί δεύτερο κολλητό εντός έδρας, τώρα υποδέχεται τη Χάνσα Ροστόκ που γνώρισε την ήττα με 3-2 από τη Σαν Πάουλι. Έχει θέμα στα εκτός η Χάνσα, τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία της. Ο άσος στο 1,75.

Συνεχίζουμε με την ίδια κατηγορία και την ίδια ώρα χρονικά και την αναμέτρηση ανάμεσα στην Πάντερμπορν και το Αννόβερο. Όσα έρθουν και όσα πάνε στα παιχνίδια της Πάντερμπορν. Δεν μπορεί να παίξει άμυνα και γίνονται ροντέο. Στο G/G&Over 2,5 τα πέντε από τα έξι τελευταία, δεν ήρθε μόνο το 3-0 επί της Καρλσρούη εκτός έδρας. Στην ίδια λογική και το Αννόβερο που την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε 2-2 με τη Χέρτα εκτός. Ματς που αναμένεται να έχει πολλές φάσεις. Επιλογή το Goal/Goal&Over 2,5

Τρία ματς διεξάγονται την Κυριακή στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Στοιχηματικά, μπορούμε να σταθούμε στο Λέκο – Μπάρι. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να αποφύγουν την επικίνδυνη ζώνη. Παλεύουν όλα τους τα παιχνίδια, έχουν πάρει αποτελέσματα από γνωστά ονόματα της λίγκας και θέλουν να βελτιωθούν μπροστά στον κόσμο τους. Η Μπάρι σίγουρα σε όχι καλή φάση. Μετά το 3-3 στην έδρα της Φεραλπισάλο, πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και έχασε με το βαρύ 3-0 εντός απέναντι στη Βενέτσια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Επόμενος σταθμός η δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, όπου στις 19:30 Μιραντές και Σανταντέρ διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Είναι ένα από τα ματς που υπόσχεται γκολ. Αφενός η Μιραντές τα εντός έδρας της τα αντιμετωπίζει ιδιαίτερα επιθετικά (απολογισμός 4-1-4), αφετέρου ανάλογη εικόνα δείχνει με τη μεριά της η Σανταντέρ. Είναι πιο δυνατή, αλλά μακριά από τον κόσμο της μετράει απώλειες και δέχεται εύκολα γκολ. Γενικά και των δύο τα τελευταία τους έξι είναι γεμάτα ματς, κάτι ανάλογο περιμένουμε και τώρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καρλσρούη – Χάνσα Ροστόκ: 1 (απόδοση 1.75), 14:30
  • Πάντερμπορν – Αννόβερο: G/G&Over 2,5 (απόδοση 1.85), 14:30
  • Λέκο - Μπάρι: 1Χ (απόδοση 1.55), 17:15
  • Μιράντες - Σανταντέρ: G/G (απόδοση 1.75), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ