TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με φουλ ροτέισον ο Αλμιρόν την Μπόκα στο ντέρμπι

Ο Χόρχε Αλμιρόν
Ο Χόρχε Αλμιρόν © 2022 MATILDE CAMPODONICO / AP IMAGES

Ο Χόρχε Αλμιρόν μπήκε με το αριστερό στον πάγκο της Μπόκα και απόψε ετοιμάζει ροτέισον, καθώς ακολουθεί Copa Libertadores. Δύσκολη η δοκιμασία κόντρα στη φορμαρισμένη Εστουδιάντες. Ποντάρισμα στο 2.05.

Η δράση στη Liga Profesional συνεχίζεται και για την 12η αγωνιστική Μπόκα φιλοξενεί στο Μπομπονέρα την Εστουδιάντες για το τοπικό ντέρμπι. Με τον Χόρχε Αλμιρόν πλέον στον πάγκο η Μπόκα, ο οποίος πάντως μπήκε με το αριστερό μεσοβδόμαδα. Δεν είναι καλά τα πρώτα δείγματα της ομάδας από την αρχή της σεζόν έτσι και αλλιώς. Έχασε 1-0 μεσοβδόμαδα από τη Σαν Λορέντσο στο εκτός έδρας ντέρμπι, χωρίς να ενθουσιάσει στο ντεμπούτο του Αλμιρόν. Τελείωσε άλλο ένα ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 60’ αποβλήθηκε ο Φιγκάλ, ενδεικτικό της έντασης που επικρατεί συνολικά στην ομάδα. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στη σειρά, καθώς είχε χάσει και από την Κολόν εντός έδρας 2-1 το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Απόψε ο Αλμιρόν δίνει το εντός έδρας ντεμπούτο του, ετοιμάζει φουλ ροτέισον. Θα πάει με τον πιτσιρικά Μπάρκο στο αριστερό άκρο της άμυνας, θα αλλάξει το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ μεταξύ άλλων θα ξεκουραστεί και ο Μπενεντέτο, που αποτελεί αιχμή του δόρατος. Ανάσες θα πάρει και ο φορ Βίγια. Ακολουθεί μεσοβδόμαδα ματς για το Copa Libertadores με τη Ντεπορτίβο Περέιρα από την Κολομβία για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Εστουδιάντες είναι στα καλά της, δεν… μασάει, είναι ανεβασμένη τον τελευταίο μήνα, σκοράρει με συνέπεια. Τρέχει ρεκόρ 3-1-0 στην τελευταία τετράδα αγώνων. Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με την Ατλέτικο Τουκουμάν καθώς δυσκολεύτηκε στα τελειώματα. Ακολουθεί εντός έδρας ματς με την Τακουάρι από την Παραγουάη για το Copa Sudamericana, παρόλα αυτά δεν θα κάνει εκτεταμένο ροτέισον. Από ένα γκολ έχει η καθεμία. Στο 2.05 το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Εστουδιάντες: Goal/Goal (απόδοση 2.05), 01:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ