ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με φόρμα για το 2.25 η Τολούκα

Toluca head coach Ignacio Ambriz, right, and Valber Huerta (4) celebrate at the end of a Mexican soccer semifinal league match against America at Azteca Stadium in Mexico City, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Toluca head coach Ignacio Ambriz, right, and Valber Huerta (4) celebrate at the end of a Mexican soccer semifinal league match against America at Azteca Stadium in Mexico City, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo) © 2023 EDUARDO VERDUGO/ASSOCIATED PRESS

Τα ξημερώματα η Τολούκα φιλοξενείται από την Κερέταρο σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική του Κλαουσούρα στο Μεξικό. Ποντάρισμα στο 2.25.

Η δράση στο Κλαουσούρα του Μεξικό συνεχίζεται με τη δέκατη αγωνιστική. Στο Κορεγιδόρα η Κερέταρο φιλοξενεί την Τολούκα. Το ματς ενώ αρχικά ήταν να διεξαχθεί υπό την παρουσία κόσμο, καθώς η γηπεδούχος εξέτισε τον έναν χρόνο τιμωρίας της έδρας ύστερα από τα τρομακτικά επεισόδια στο ντέρμπι με την Άτλας η Ομοσπονδία αποφάσισε να την παρατείνει και κατά συνέπεια το πρώτο εντός έδρας ματς με κόσμο θα γίνει στις 19 Μαρτίου και στο ματς με την Χουάρες, ώστε να βεβαιωθούν ότι έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Η Τολούκα βρίσκεται στις θέσεις του ρεπεσάζ, είναι σε σούπερ κατάσταση, μετράει τέσσερις νίκες στη σειρά και στο διάστημα αυτό έχει κερδίσει μάλιστα Πατσούκα και Κρους Ασούλ. Με νίκη απόψε θα πιάσει την Τίγρες και τη Γουαδαλαχάρα που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 21. Πρωτοπόρος η Μοντερέι με 25.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπό την παρουσία κόσμου η Κερέταρο ίσως να ήταν πιο αξιοπρεπής απόψε, αλλά το πράγμα αλλάζει αφού παρατάθηκε η τιμωρία της. Η Τολούκα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, πείθει περισσότερο, κάνει παιχνίδι και σκοράρει. Η Κερέταρο είναι μέτρια, έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς μετά από οκτώ ματς και δεν έχει κάνει ακόμα νίκη. Δύο νίκες και δύο ισοπαλίες μετράει κόντρα στην Κερέταρο η Τολούκα στα 4 τελευταία. Δίκαιο το 2.25 του διπλού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κερέταρο - Τολούκα: 2 (απόδοση 2.25), 03:05
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ