ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με έξτρα κίνητρο ο Βινίσιους κόντρα στη Βαλένθια για το 2.47

Ο Βινίσιους στην αναμέτρηση της Ρεάλ απέναντι στην Οσασούνα
Ο Βινίσιους στην αναμέτρηση της Ρεάλ απέναντι στην Οσασούνα 2023 AP PHOTO/JOSE BRETON

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Ρεάλ και της Γιουβέντους σε La Liga και Serie Α αντίστοιχα.

Η Ρεάλ μετά την απρόσμενη γκέλα στο μαδριλένικο ντέρμπι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου κόλλησε στο 0-0, θα επιδιώξει απόψε να επιστρέψει στις νίκες στη La Liga, επικρατώντας της Βαλένθια στο Μεστάγια (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αντέδρασε μεσοβδόμαδα, κερδίζοντας με 3-0 στο Μπερναμπέου την Μπράγκα. Ο Λούνιν έπιασε πέναλτι με το σκορ στο 0-0 και απλοποίησε την υπόθεση νίκη για τους μερένγκες, που εν συνεχεία βρήκαν τρία γκολ με τους Μπαΐμ Ντίαθ, Βινίσιους και Ροντρίγκο.

Στον αντίποδα, η Βαλένθια ταξίδεψε στην ισπανική πρωτεύουσα, προερχόμενη από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Στην πιο πρόσφατη υποχρέωσή της κέρδισε με 1-0 τη Γρανάδα στο Μεστάγια με αμφισβητούμενο πέναλτι.

Η ομάδα του Ρούμπεν Μπαράχα θα κατέβει χωρίς καμία πίεση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεδομένου ότι η πορεία της μέχρι στιγμής είναι πολύ καλύτερη από το αναμενόμενο. Οι “νυχτερίδες” ξεκίνησαν τη σεζόν με βασικό στόχο να μην μπλέξουν σε περιπέτειες και αυτή τη στιγμή φιγουράρουν στην πρώτη οκτάδα.

Βέβαια, στη Μαδρίτη έχουν να κερδίσουν από το 2008. Έκτοτε το ρεκόρ είναι 10-5-0 υπέρ της Ρεάλ, η οποία από το 2018/19 μετράει πέντε διαδοχικές νίκες με γκολ 13-1.

Δύσκολο η Ρεάλ να έχει απώλειες σε δεύτερο συνεχόμενο ματς μέσα στην έδρα της για το πρωτάθλημα. Ο άσος προφανώς είναι χαμηλά, αλλά μπορεί να ξεπεράσει το 2.45 αν σκοράρει ο Βινίσιους.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Βραζιλιάνος άσος είχε πέσει θύμα ρατσιστικής επίθεσης από μερίδα οπαδών της Βαλένθια, στο παιχνίδι των δύο ομάδων, τον περασμένο Μάιο στο Μεστάγια. Μάλιστα, η υπόθεση πήρε το δρόμο των δικαστηρίων, με τον Βινίσιους να καταθέτει για όσα βίωσε στο γήπεδο της Βαλένθια. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Βινίσιους θα έχει απόψε έξτρα κίνητρο κόντρα στις "νυχτερίδες", προκειμένου να σκοράρει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ιταλία

Λίγο νωρίτερα, για τη Serie A, η Γιουβέντους υποδέχεται την Κάλιαρι, σε ένα παιχνίδι όπου είναι φαβορί του 1.40 (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι, έρχεται από το σπουδαίο διπλό με 1-0 στη Φλωρεντία επί της Φιορεντίνα. Συμπλήρωσε έτσι έξι διαδοχικά ματς με λευκό παθητικό και σερί 5-1-0, που την έχει ανεβάσει στη 2η θέση.

Από την άλλη, το σύνολο του Κλαούντιο Ρανιέρι ξεκίνησε τη σεζόν χωρίς νίκη στις πρώτες 10 αγωνιστικές, όμως στις τελευταίες δύο κέρδισε εντός έδρας με 4-3 τη Φροζινόνε και με 2-1 την Τζένοα. Χάρη σε αυτά τα δύο τρίποντα βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης και πλέον ατενίζει το μέλλον της με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η αλήθεια είναι πως ο προσεκτικός τρόπος που παίζει η Γιουβέντους, δικαιολογούν τον φαβοριτισμό του No/Goal. Η Κάλιαρι πάντως από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή έχει μακράν την καλύτερη επίδοση στα xGoals υπέρ (14,76). Συγκεκριμένα είναι στην 11η θέση της Serie A και με βάση τα xPoints θα μπορούσε να είχε μαζέψει τουλάχιστον τρεις βαθμούς ακόμη.

Με δεδομένο ότι η Κάλιαρι δεν έχει κάτι να χάσει σε αυτό το ματς και ότι στις τελευταίες έξι αγωνιστικές σημείωσε συνολικά 10 γκολ, αν αξίζει κάτι εδώ είναι το αουτσάιντερ Goal/Goal στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους – Κάλιαρι: Goal/Goal (απόδοση 2.10), 19:00
  • Ρεάλ – Βαλένθια: 1 & Βινίσιους Anytime (απόδοση 2.47), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ