BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Με έναν σκόρερ του 4.20 και το 2.02 της Νάπολι

Lyon's Rayan Cherki, center, challenges for the ball with Monaco' players during the French League One soccer match between Lyon and Monaco at the Groupama stadium in Lyon, France, Saturday, Oct. 16, 2021. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Rayan Cherki, center, challenges for the ball with Monaco' players during the French League One soccer match between Lyon and Monaco at the Groupama stadium in Lyon, France, Saturday, Oct. 16, 2021. (AP Photo/Laurent Cipriani) © 2023 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Βραδινή δυάδα επιλογών από Γαλλία και Ιταλία με δύο δυνατά στοιχήματα σε αποδόσεις 2.02 και 4.20.

(21:45) Λιόν - Λανς: Πολύ δύσκολη δοκιμασία για τη Λιόν στο Γκρουπάμα, αφού η Λανς καταγράφει μια πολύ καλή και πειστική σεζόν, πέραν των δυνατοτήτων της ίσως. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση και απέχει ένα τρίποντο από τη δεύτερη Μαρσέιγ, έχοντας ματς λιγότερο, το αποψινό. Σπατάλησε πολλές δυνάμεις μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο κόντρα στη Λοριάν. Προηγήθηκε στο 21’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 84’ και τελικά πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι.

Με τον ίδιο τρόπο πήρε την πρόκριση και η Λιόν κόντρα στη δυνατή Λιλ (2-2 κ.δ.), έχοντας πάντως και μια μέρα παραπάνω ξεκούραση. Προσπαθεί να ανέβει η Λιόν, να δώσει απαντήσεις, επικρατεί συσπείρωση μετά από την κρίση που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο το προηγούμενο διάστημα, ενώ οι επιθετικοί ανεβαίνουν βήμα βήμα. Φορμαρισμένος ο 19χρονος Σερκί, που έχει σκοράρει και στα δύο τελευταία ματς και είναι από τα μεγάλα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου, βασικός αναμένεται να ξεκινήσει και απόψε. Στο 4.20 κυκλοφορεί στη Stoiximan το ενδεχόμενο να σκοράρει για τρίτο σερί ματς.

Η Λανς είναι δυσκοίλια τελευταία, ενώ αμυντικά βγάζει σημάδια κόπωσης, ο ντριμπλέρ Σερκί μπορεί να βάλει δύσκολα στην άμυνα των φιλοξενούμενων και να το πάρει πάνω του.

(21:45) Νάπολι - Κρεμονέζε: Έχει χρωστούμενα με την Κρεμονέζε η πρωτοπόρος της Serie A, Νάπολι. Οι Παρτενοπέι κοντράρονται με την ουραγό (-11 από τη σωτηρία) και δεν θέλουν να την πατήσουν όπως στο Κύπελλο, που αποκλείστηκαν στα πέναλτι (2-2 κ.δ. και παράταση) πριν ένα μήνα.

Η Νάπολι πάει φουλ για πρωτάθλημα, παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο, έχει ξανά στα πάνω του τον Οσίμεν και απέχει 13 βαθμούς από τη δεύτερη Ίντερ. Κόντρα στη Σπέτσια είχε τον έλεγχο, πήγε στα αποδυτήρια 0-0, αν και άξιζε το γκολ, αλλά στο β’ μέρος στην πρώτη φάση πήρε πέναλτι και έκανε πιο εύκολο το έργο. Ο Κβαρατσχέλια άνοιξε το σκορ, ενώ ο Οσίμεν πέτυχε άλλα δύο.

Η Κρεμονέζε είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο τής έχει μείνει για να φτιάξει το κλίμα, αφού έχει πετάξει έξω και τη Ρόμα. Με κατεβασμένα τα χέρια έχασε από τη Λέτσε εντός έδρας με 2-0 και το πράγμα ζορίζει για τα καλά. Άντεξε για ένα ημίχρονο, αλλά στο β’ μέρος, λύγισε εύκολα.

Αναμένουμε υποψιασμένη τη Νάπολι, να παίξει το ποδόσφαιρό της και να είναι φουλ επιθετική. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα ανεβάζει τον ρυθμό στο δεύτερο 45λεπτο. Έχει λογική το over 1,5 Νάπολι στο β’ ημίχρονο που τιμάται στο 2.02 στη Stoiximan. Συν τοις άλλοις τα 5/6 τελευταία γκολ που δέχτηκε η Κρεμονέζε μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ